Acasa

Alege cel mai Performant Incalzitor. Filament de Carbon de Inalta Densitate, Randament 99%

Alege cel mai Performant Incalzitor Casa si Terasa! Filament de Carbon de mare Densitate

Alege un Sistem Eficient, Sanatos, Modern pentru Casa si Afacerea ta

Caldura Instant Infrarosu, fara Dioxid, fara Miros, fara Zgomot. Alege Incalzitoare Veito

Senzatie Placuta de Confort fara Consum de Oxigen. Incalzire Electrica Sanatoasa Instant

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern. Incalzitoare terasa cu carbon

Sisteme Profesionale de Incalzire a Teraselor, Perfecte pentru Casa sau Afacerea ta

Incalzitoare de terasa Premium, Incalzitoare interior-exterior. Solutii moderne de incalzire.

Cele mai Performante Incalzitoare pentru Casa, Balcon, Vila, Cabana, Pensiune, Apartament

Alege Premium Veito.

Subcategorii

 • Incalzitoare Electrice...

  Alege cel mai Performant Incalzitor Casa si Terasa! Filament de Carbon de mare Densitate

  Alege un Sistem Eficient, Sanatos, Modern pentru Casa si Afacerea ta. Alege Premium Veito

  Caldura Instant Infrarosu, fara Dioxid, fara Miros, fara Zgomot. Alege Incalzitoare Veito

  Senzatie Placuta de Confort fara Consum de Oxigen. Incalzire Electrica Sanatoasa Instant

  Sisteme Profesionale de Incalzire a Teraselor, Perfecte pentru Casa sau Afacerea ta

  Incalzitoare de terasa Premium, Incalzitoare interior-exterior. Solutii moderne de incalzire.

  Cele mai Performante Incalzitoare pentru Casa, Balcon, Vila, Cabana, Pensiune, Apartament

  Alege Premium Veito.

 • Incalzitoare Instant...

  Incalzitoare Electrice Instant Veito

  Apa calda in cateva secunde, Functionare silentioasa, Economizor de energie

   

  Fiecare componenta din FLOW este optimizata pentru performanta.Fiecare componenta a fost reluata, de la elementul de incalzire pana la buton.

  Rezultatul este mai mult decat un nou incalzitor de apa. Are o capacitate impresionanta de a furniza apa calda de care aveti nevoie in fiecare zi.

  Veito Flow incalzeste apa la temperatura dorita direct pe masura ce curge prin unitate. Aparatul consuma numai energie in aceasta perioada.Incepe sa se incalzeasca de indata ce este pornit si nu pierde energia in zadar prin asteptare.

  De aceea, incalzitorul instant de apa Veito Flow este eficient din punct de vedere energetic. Ia si tu in considerare achiztionarea unui incalzitor instant de apa calda pentru a face si economie din punct de vedere financiar si pentru a te bucura de rezultate bune.

 • Produse Smart cu...

  Conectarea tehnologiei la domiciliu la rețeaua dvs. Wi-Fi (și una la alta) are câteva beneficii. Primul este controlul și comoditatea. Puteți controla totul în timp real, fie dintr-o aplicație de pe telefonul smartphone sau de pe tabletă, fie dintr-un difuzor inteligent controlat vocal.

  În al doilea rând, există informații. Smart gadget-urile pentru domiciliu vă pot oferi date ușor accesibile cu privire la aspecte precum securitatea - să zicem, accesul la o istorie a fluxurilor inteligente de camere de securitate - la contoarele de energie inteligente și monitoarele de energie care vă spun (și furnizorul de utilități) treci prin asta.

  Al treilea este automatizarea. Dacă nu doriți să controlați manual gadget-urile de acasă, puteți merge tot mai departe și puteți seta scene, rutine și reguli.

  În funcție de lucruri cum ar fi intrarea în sau ieșirea din casă / apartament sau senzorii care sunt declanșați, puteți seta anumite acțiuni ca rezultat. Ideea este că casa ta te cunoaște pe tine și pe familia / prietenii tăi și funcționează automat pe baza a ceea ce se întâmplă, fără a fi nevoie de contribuția ta.

 • Monitorizare si...

  De ce sa alegi o yala smart?

  Poti alege o yala smart din zeci de motive personale sau nepersonale dar beneficiile care ar trebui sa ne influenteze decizia sunt urmatoarele:

  - Recomandata pentru controlul si monitorizarea accesului in spatii restrictionate, precum cabinete, birouri, etc.
  - Siguranta casei/ biroului unde o vom instala
  - Controlul de la distanta a accesului in casa/ biroul unde o vom instala( doar cele Wifi, Bluetooth)
  - Monitorizarea accesului casei in care o vom instala
  - Facilitarea accesului pentru membrii casei unde o vom instala(copii, batrani si chiar noua cand suntem cu mainile ocupate)
  - Aspectul si calitatea yalei
  - Acordarea de acces temporar utilizatorilor ocazionali( doar cele Wifi, 
  Bluetooth)- Eliminarea riscului de a pierde chei care apoi pot fi folosite pentru accesul in locuinta de catre persoane nedorite.

 • Climatizare

  Nimeni nu are în realitate 1,47 copii. Totuşi, aceasta este media statistică pentru Germania. Şi la fel de puţin se întâlneşte în realitate o încăpere standard ideală, care stă la baza regulii de 30 waţi din calculul dimensiunii încăperii pentru capacitatea de răcire a aparatelor de aer condiţionat. Cu toate acestea, din punct de vedere statistic, această cameră este cel mai frecvent întâlnită, motiv pentru care stă la baza calculului.

  Cunoaşteţi principiul după care se ghidează specificaţiile producătorului cu privire la consumul de carburant al autoturismului dumneavoastră. În proporţie de 100 %, aceste valori nu vor fi atinse niciodată în realitate, însă toţi producătorii aplică acelaşi procedeu de evaluare reglementat prin lege, pentru a permite o comparaţie între diferitele autovehicule. Situaţia este similară în cazul aparatelor de aer condiţionat.

  Recomandările privind adecvarea pentru anumite dimensiuni ale încăperilor se bazează pe condiţii ideale, care deşi apar în media statistică, se întâlnesc destul de rar ca atare în realitate. În calitate de producător individual, nu putem însă modifica prin acţiune unilaterală mărcile de fabricaţie ale aparatelor, deoarece într-un astfel de caz nu va mai fi posibilă o comparaţie cu modelele concurente. Deoarece un lucru este sigur: Un aparat marcat ca adecvat pentru utilizarea într-o încăpere de 30 metri pătraţi va oferi o capacitate de răcire mai mare sau mai mică, indiferent de producător. Iar o eventuală recomandare raportată la dimensiunea încăperii se bazează de regulă pe regula de 30 waţi per metru cub.

  Solutii de incalzire; Incalzitoare electrice. Incalzitoare terasa. Incalzitoare casa. Incalzitoare balcon. Incalzitoare apartament. Incalzitoare vila. Incalzitoare cabana. Incalzitoare foisor. Incalzitoare pensiune. Incalzitoare Hotel. Incalzitoare Pub. Incalzitoare cafenea. Incalzitoare bar. Incalzitoare gradina. Incalzitoare exterior. Incalzitoare cu infrarosii. Incalzitoare infrarosu. Panouri radiante. Convectoare electrice. Aparate de incalzit electric. Incalzire casa. Incalzire balcon. Incalzire apartament. Incalzire vila. Incalzire cabana. Incalzire foisor. Incalzire pensiune. Incalzire Hotel. Incalzire Pub. Incalzire cafenea. Incalzire bar. Incalzire gradina. Incalzire exterior.

  Quicksmart srl , dealer Veito
  RO42932786 , J33/1012/2020
  Mihai Viteazu 408
  727325 Ipoteşti (Suceava)

  Suna-ne: 0763199799 / 0748579589

Sunt 71 produse.

Se afiseaza 1-24 din 71 produs(e)

Filtre active