Veito Romania

 

Cum a început Veito

 

Din 1979 Veito dezvoltă produse ecologice. Primul produs Veito, un încălzitor electric instantaneu de apă, a devenit foarte popular datorită capacității sale de a produce apă fierbinte imediat și continuu.

 

Avansând rapid în iunie 2007, Veito a făcut un alt pas imens și a lansat primul său radiator cu infrarosu cu carbon - o revoluție în încălzirea interioară și exterioară.

 

Aceste încălzitoare uimitoare se încălzesc la fel ca soarele și au certificare IP24- 55, astfel încât sunt rezistente la apă și sunt clasificate pentru protecție împotriva elementelor exterioare.

 

Prin Design inteligent și construcție de înaltă calitate, Veito vă oferă fiabilitate pe tot parcursul anului, confort și economii de energie.

 

Analizând constant și lucrând pentru a îmbunătăți calitatea tuturor produselor, Veito este un lider renumit în stil și inovație. Produsele Veito sunt vândute în țări din întreaga lume, inclusiv în Europa, Marea Britanie, Canada și SUA. Sunt cunoscuți pentru proiectele lor de ultimă generație și pentru construcția de înaltă calitate.

 

In Romania sunt disponibile prin firma noastra Quicksmart srl, distribuitor autorizat

Veito este distribuit in Romania prin:

Quicksmart srl

RO42932786
J33/1012/2020

Capital social 50000lei

Sediu: Mihai Viteazu 408 d2, Ipotesti, Suceava