Plăți securizate Visa/Mastercard/Paypal

Plata noastră securizată

Plata cu cardul este criptata si securizata prin NETOPIA MOBILPAY

Plata comenzii se face in mai multe moduri:

Numerar / Ramburs 

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA. 
Plata se va efectua în momentul în care curierul ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

- Pe baza de factura proforma cu ordin de plata( OP) .

Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Detaliile de plată le veți primi în email-ul de confirmare al comenzii. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către quicksmart.srl@gmail.com. Transferul bancar se poate realiza si prin intermediul Internet Banking.

- Prin card bancar. Card de Debit, Card de Credit in 1 - 6 rate fara dobanda

Pina la 6 rate cu Card de Credit. BT, BRD, Alpha, Garanti, Credit Europe

Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Nu exista taxe sau comisioane suplimentare. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului. Noi nu solicitam si nu stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.