TÜV Rheinland AG este un furnizor internațional, independent de servicii de testare, cu sediul în Köln. TÜV Rheinland funcționează ca o organizație de testare tehnică în domeniile siguranței, eficienței și calității. TÜV Rheinland este cea mai orientată pe plan internațional a celor trei companii concurente ale grupului TÜV din Germania.

https://www.certipedia.com/?locale=en

Sigiliul de siguranță certificat (marca GS) certifică faptul că un produs gata de utilizare îndeplinește cerințele de la punctul 21 din Legea privind siguranța produsului (ProdSG). Aceste cerințe sunt specificate în termeni de "dimensiune și număr", în special în standardele DIN și standardele europene sau alte reguli general acceptate de tehnologie. Certificarea, introdusă în 1977, urmărește să protejeze utilizatorul și terții de deteriorarea vieții și a membrelor atunci când sunt utilizate corespunzător (într-o zonă nearmonizată, adică fără o cerință europeană) și prin respectarea cerințelor europene (în zona armonizată).

Marca GS este încă singura marcă de siguranță a produselor reglementată legal în Europa. Marcajul CE este cerut pentru anumite produse, însă este o declarație din partea producătorului sau distribuitorului conform căreia acesta respectă toate cerințele europene (directive și / sau regulamente). Toate celelalte semne precum ENEC, VDE, ÖVE, TÜV, BG sunt semne particulare ale unor organisme individuale de testare sau de certificare sau acorduri între case de testare.

www.qbex.ro

Incalzitoare cu infrarosii, incalzitoare terasa, incalzitoare electrice, sisteme supraveghere video, sisteme supraveghere smart, camera cu acumulatori, camera zoom, camera dome, camera cu panou solar, camera smart, prize smart, sonerie smart, becuri smart, smart home, smart home gadget, aplicatie iOS si Android