Quicksmart

Calitatea unui produs este determinată de numeroși factori, cum ar fi designul, materialele utilizate, procesul de producție, testarea calității și experiența utilizatorilor. În cele din urmă, piața este cea care va judeca calitatea produselor și va decide dacă acestea sunt sau nu de înaltă calitate.

Ne concentram pe oferirea unor produse de calitate și ne asiguram că clienții sunt mulțumiți de achiziția lor, pentru a construi o reputație solidă pe piață.

Echipa Quicksmart dezvolta impreuna cu colaboratorii sai o gama inovativa, de calitate superioara, pentru automatizare sisteme de incalzire, cu unitate centrala, Controller distribuitor si termostate Smart cu si fara fir, cu control la distanta prin aplicatia Smart Life; seturi pentru sisteme incalzire in pardoseala sau cu radiatoare, pentru case si apartamente, care pot fi folosite pentru instalatii noi, in constructie cat si pentru instalatii deja montate.

Produsul nostru de varf este Setul de automatizare Q20, un produs de calitate superioara si pret mediu, disponibil in mai multe variante, cat si customizabil de catre client sau in functie de necesitatile locatiei.

Quicksmart fiind o marcă înregistrată la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) înseamnă că aceasta este o marcă comercială recunoscută și protejată legal în România. Marcile inregistrate sunt protejate prin lege si titularul de marca are dreptul exclusiv de a folosi acea marca in activitatea sa comerciala, precum si de a interzice altor persoane sa foloseasca marca respectiva fara acordul sau. Prin urmare, nimeni altcineva nu poate folosi această marcă în scop comercial în România fără permisiunea proprietarului.