Expedieri și returnări

Orice comanda, telefonica sau online, reprezinta Contract la distanta intre parti si implica acceptarea Termenilor si Conditiilor impuse de furnizor. Preturile sunt acceptate de comun acord si sunt valabile la data plasari comenzii sau emiteri facturii.

SC Quicksmart declara pe propria raspundere ca produsele sunt conforme cu specificatiile tehnice ale producatorului pentru echipamente din clasa lor, precum si cu cerintele / specificatiile clientului la momentul achizitiei.

Produsele din categoria Termostate Ambientale necesita instalare de catre personal calificat, respectiv Instalator termic sau electrician.

Pentru produsele resigilate Garantia este de maxim 12 luni de la receptionarea comenzii si nu se accepta retur/ retragere in 14 zile de la receptionare. 

*Clientul a luat la cunostinta si accepta neconditionat.

Pentru produsele cu preturi negociate, Oferte de pret( pret mai mic decat cel afisat pe site) nu se accepta retur/ retragere in 14 zile de la receptionare. 

*Clientul a luat la cunostinta si accepta neconditionat.

Expedierea pachetului dumneavoastră

Transportul se realizeaza cu firma de curierat rapid FanCourier sau Sameday si este taxat cu 15lei in aria de acoperire a curieratului, fara kilometrii suplimentari.

Comenzile de peste 1000lei beneficiaza de transport gratuit, in zona de acoprerire a curieratului. In zone cu kilometrii suplimentari clientul va fi contactat dupa lansarea comenzii.

Pentru comenzile livrate in tarile din spatiul European, taxa de livrare este fixa, respectiv 15 Euro.

Termenul de pregatire este de maxim 1-2 zile lucratoare( daca nu sunt precizate alte termene) iar termenul de tranzitare prin curierat/ de livrare pentru comenzile online este de 1-3 zile, dar poate fi influentat de sarbatori legale, conditii meteo, perioada concediilor.

Livrarea cu optiunea DESCHIDERE COLET LA LIVRARE este posibila doar pentru comenzile platite cu Card bancar, Ordin de Plata sau in avans.

Daca ati primit o comanda cu optiunea DESCHIDERE COLET LA LIVRARE si nu acceptati comanda, returnati coletul, plata pentru ambele transporturi, dus-intors este suportata de catre dumneavoastra( de client). 

Solicitarile tip ''Oferta de pret'' sunt valabile 5 zile de la momentul transmiterii lor.

Returnarea pachetului dumneavoastră/ Retragere din comanda

Dreptul de retragere/ de a returna produsele apartine exclusiv clientilor persoane fizice.

Comenzile la distanta, online sau telefon, pot fi returnate in termenul legal de 14 zile de la receptionare, fara un motiv anume, dar produsele trebuie sa fie fara urme de uzura.

Plata coletului retur se face de catre client, acesta va primi in contul indicat suma integrala inclusiv transportul pentru comanda initiala, acolo unde este cazul( daca a fost platit primul transport de catre client).

Pentru comenzile livrate in tarile din spatiul European, termenul de returnare este de 30 de zile de la receptionare.

Pentru produsele resigilate Garantia este de maxim 12 luni luni de la receptionarea comenzii si nu se accepta retur/ retragere in 14 zile de la receptionare. 

*Clientul a luat la cunostinta si accepta neconditionat.

Pentru produsele cu preturi negociate, Oferte de pret( pret mai mic decat cel afisat pe site) nu se accepta retur/ retragere in 14 zile de la receptionare. 

*Clientul a luat la cunostinta si accepta neconditionat.

Daca produsele nu sunt conforme, in functie de starea lor, returul poate fi refuzat sau se aplica o taxa de uzura de pina la 40% din valoarea bunurilor.

 

Solicitam clientilor sa fim anuntati/ contactati, conform legilor in vigoare, pe suport durabil, adica posta sau email, cat si prin completarea Formularului de Retur de pe site, in termen de 14zile de la receptionarea comenzii inainte de a face un retur.

* adresa email quicksmart.srl@gmail.com

Este responsabilitatea clientului sa expedieze produsul in aceeasi stare in care la primit, fara ca produsul sa aiba urme vizibile de uzura.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii. 

Nerespectarea acestor conditii duce la respingerea cererii de retur de catre S.C. Quicksmart S.R.L.

Quicksmart srl

RO42932786

numar ORC Suceava J33/1012/2020

Capital social 50.000lei

Sediu Social: Comuna Ipotesti, sat Ipotesti, strada Mihai Viteazu, numar 408 d2, judetul Suceava

Punct de lucru: Comuna Ipotesti, sat Ipotesti, strada Mihai Viteazu, numar 408 d2, judetul Suceava

•Comenzile se expediaza exclusiv prin curierat, nu avem desfacere la sediul firmei

 

Obiectul de activitate al societatii:

Domeniul principal de activitate: Comert cu ridicata al bunurilor de consum, careia ii corespunde grupa CAEN 464.

Activitati secundare:

4791- Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet

4799- Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor

9521- Repararea aparatelor electronice de uz casnic