Termeni și condiții de utilizare

Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online sau telefonic este necesara acceptarea TERMENILOR SI CONDITIILOR, acestea fiind considerate CONTRACT LA DISTANTA intre parti.

Orice comanda, telefonica sau online, reprezinta Contract la distanta intre parti si implica acceptarea Termenilor si Conditiilor impuse de furnizor. Preturile sunt acceptate de comun acord si sunt valabile la data plasari comenzii sau emiteri facturii.

SC Quicksmart declara pe propria raspundere ca produsele sunt conforme cu specificatiile tehnice ale producatorului pentru echipamente din clasa lor, precum si cu cerintele / specificatiile clientului la momentul achizitiei.

Produsele din categoria Termostate Ambientale necesita instalare de catre personal calificat, respectiv Instalator termic sau electrician.

Pentru produsele resigilate Garantia este de maxim 12 luni de la receptionarea comenzii si nu se accepta retur/ retragere in 14 zile de la receptionare. 

*Clientul a luat la cunostinta si accepta neconditionat.

Pentru produsele cu preturi negociate, Oferte de pret( pret mai mic decat cel afisat pe site) nu se accepta retur/ retragere in 14 zile de la receptionare. 

*Clientul a luat la cunostinta si accepta neconditionat.

In Campaniile de reduceri promovate pe site pe site, de exemplu Black friday, pretul de vanzare a produselor la Oferta este cel mai mic pret per bucata, din minim ultimele 30 de zile.

Preturile produselor afisate includ 19% TVA. 

1. GARANTIA

Garantia pentru Persoane fizice si Persoanele juridice este cuprinsa in intervalul 0- 60 luni, in functie de gama de produse achizitionate.

Pentru produsele resigilate Garantia este de 3luni de la receptionarea comenzii si nu se accepta retur/ retragere in 14 zile de la receptionare. 

*Clientul a luat la cunostinta si accepta neconditionat.

Pentru produsele cu preturi negociate, Oferte de pret( pret mai mic decat cel afisat pe site) nu se accepta retur/ retragere in 14 zile de la receptionare. 

*Clientul a luat la cunostinta si accepta neconditionat.

Pentru produsele care necesita Montaj Specializat, Garantia este valabila doar insotita de dovada Punerii in functiune/ Instalarii de catre firma sau instalator autorizat.

*Clientul a luat la cunostinta si accepta neconditionat.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum:

  • Lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite;

  • Produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, socuri mecanice, manipulare incorecta)

  • Setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare

Garantia nu acopera eventualele scaderi de capacitate in timp, uzura in timp, care sunt normale.

Conditii

Produsele identificate in acest certificat beneficiaza de garantie in termen de 0-24 luni, perioada calculata de la data livrarii catre client si reprezinta durata obligatorie in care vanzatorul este raspunzator pentru lipsa de conformitate .

Comenzile la distanta, online sau telefon, pot fi returnate in termenul legal de 14 zile de la receptionare, fara un motiv anume, dar produsele trebuie sa fie fara urme de uzura. Daca produsele nu sunt conforme, in fuctie de starea lor, returul poate fi refuzat sau se aplica o taxa de uzura de pina la 40% din valoarea bunurilor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legii 449/2003 si OG 21/1992 cu modificarile ulterioare Astfel, conform legii 449/2003 consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului , in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionala. Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade  rezonabila de timp, care insa nu poate depasi 15 zile calendaristice.

Prezentarea la garantie se va face obligatoriu insotita de factura de cumparare. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie si curge din momentul primirii produsului defect de catre furnizor, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si al predarii effective a produsului catre consumator

In cazul in care produsul defect nu poate fi reparat sau nu poate fi inlocuit deoarece furnizorul nu il mai comercealizeaza, acesta va restitui beneficiarului contravaloarea platita de acesta pe produs.

Nu se ofera garantie

ACUMULATORII/ BATERIILE  SUNT CONSUMABILE SI SUNT ACOPERITE 3 LUNI DE GARANTIA GENERALA A PRODUSELOR; ACESTIA AU O SCADERE GRADUALA SI NECESITA INLOCUIRE LA DIFERITE INTERVALE DE TIMP

Pentru defectiunile aparute ca urmare a manipularii defectuoase, lovirii produselor, accidentelor, ventilatiei necorespunzatoare, greselilor de instalare sau fluctuatii ale tensiunii de alimentare, interventii ale produselor, indiferent de natura lor, de catre personal neautorizat.

Furnizorul nu va putea fi respunzator, in cazul defectarii produsului, pentru pierderea informatiilor sau datelor precum si pentru orice prejudicii pe care beneficiarul le-ar putea suferi in urma acestor pierderi, obligatia vanzatorului fiind numai de a repara sau inlocui produsul defect.

Obligatiile beneficiarului

Sa foloseasca surse de alimentare de la reteaua electrica cu impamantare si in limitele de toleranta prevazute de producator

Sa foloseasca numai piesele/accesoriile originale ale produsului

Sa respecte instructiunile de utilizare ale produsului conform indicatiilor tehnice date de vanzator

Sa pastreze intacte sigiliile produsului:

Sa confirme pe documentele executantului lucrarile efectuate prin semnarea /stampilarea lor

Pentru a putea beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea certificatului de garantie insotit de factura de achizitie.

Produsele fara etichetele sau sigiliile de garantie intacte sau cu defecte cauzate de manipulare sau stocare inadecvate (ca de exemplu) dar fara a se limita la urmatoarele: crapaturi,sparturi,elemente tensionate,desprinse sau lipsa, urme de arsuri,inundatie) vor fi refuzate de la receptia in vederea acordarii garantiei.Modificarile artizanale aduse produsului si utilizarea incorecta a acestuia exonereaza vanzatorul de orice raspundere. Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

Acest certificat de garantie este dedicat consumatorului, asa cum este el denumit in Legea 449/2003 si OG 21/1992:

Consumatorul –orice peroana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care in cadrul contractelor care intra sub in cidenta prezentei legi , actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industrial sau de productie, artizanale ori liberale.

Persoanele juridice nu intra sub incidenta acestei legi. In cazul persoanelor juridice, pot aparea exceptii cu privire la termenii si conditiile mai sus mentionate.

2. LIVRARE

Transportul se realizeaza cu firma de curierat rapid FanCourier sau Sameday si este taxat cu 15lei in aria de acoperire a curieratului, fara kilometrii suplimentari.

Comenzile de peste 1000lei beneficiaza de transport gratuit, in zona de acoprerire a curieratului. In zone cu kilometrii suplimentari clientul va fi contactat dupa lansarea comenzii.

Termenul de pregatire este de maxim 1-2 zile lucratoare( daca nu sunt precizate alte termene) iar termenul de tranzitare prin curierat/ de livrare pentru comenzile online este de 1-3 zile, dar poate fi influentat de sarbatori legale, conditii meteo, perioada concediilor.

3. PLATA

Plata se efectueaza prin Card de Debit, Card de Credit in 6 rate, Ramburs sau prin ordin de plata in avans.

Plata cu cardul este criptata si securizata prin NETOPIA MOBILPAY

Livrarea cu optiunea DESCHIDERE COLET LA LIVRARE este posibila doar pentru comenzile platite cu Card bancar, Ordin de Plata sau in avans.

4.RETURNARE/ RETRAGERE

Returnarea pachetului dumneavoastra

Dreptul de retragere/ de a returna produsele apartine exclusiv clientilor persoane fizice.

 

Comenzile la distanta, online sau telefon, pot fi returnate in termenul legal de 14 zile de la receptionare, fara un motiv anume, dar produsele trebuie sa fie fara urme de uzura.

 

Nu acceptam retur pentru produsele la care pretul este negociat direct cu clientul( pretul de vanzare este mai mic decat pretul afisat pe site).

 

Daca produsele nu sunt conforme, in functie de starea lor, returul poate fi refuzat sau se aplica o taxa de uzura de pina la 40% din valoarea bunurilor.

 

Solicitam clientilor sa fim anuntati/ contactati, conform legilor in vigoare, pe suport durabil, adica posta sau email, cat si prin completarea Formularului de Retur de pe site, in termen de 14zile de la receptionarea comenzii inainte de a face un retur.

Plata coletului retur se face de catre client sau se retin 50lei din valoarea produselor.

 

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii. 

ANPC: 0219551

Firma noastra nu colecteaza si nu utilizeaza date cu caracter personal fara acceptul clientilor. Datele care le furnizati sunt folosite pentru campanii proprii de publicitate, facturare si pentru intocmirea actului de expediere(AWB) 

Ne rezervam dreptul de a face modificari, actualizari a termenilor si conditiilor, fara notificare prealabila.

Protecţia Datelor Personale

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

(pentru afişare pe pagina web sau în cazul colectării datelor prin formulare online)

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Quicksmart S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

 

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@qsmart.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

             

Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal

 Siguranta datelor dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi, de aceea tratam cu SERIOZITATE si IMPLICARE orice aspect privind protectia datelor dumneavoastra.

 CE SE INTAMPLA INCEPAND CU 25 MAI 2018?

 Incepand cu aceasta data, va fi pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) cunoscut ca si GDPR (General Data Protection Regulation). Asta inseamna ca orice Operator/entitate care prelucreaza date cu caracter personal trebuie sa aplice aceste noi cerinte si sa ofere intr-un mod transparent informatii cu privire la modul in care sunt prelucrate datele.

 DE CE-MI SUNT PRELUCRATE DATELE?

 Avand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem dedicati in a avea grija de datele dumneavoastra cu caracter personal (care pot include nume, prenume, adresa e-mail, s.a. in functie de scopul prelucrarii) care se regasesc in baza noastra de date, va informam ca acestea sunt utilizate doar in scopul indeplinirii cu succes a proceselor desfasurate in relatia cu dumneavoastra (amintim cateva procese fara a ne limita la acestea: REZERVARE/VANZARE/DERULARE COMENZI, TRANSPORT si LIVRARI, ETC…

 CE OPTIUNI AM?

 De a va exercita drepturile privind prelucrarea datelor cu caracter personal si in acest sens, va rugam sa consultati sectiunea.

 CUM MA INFORMEZ SUPLIMENTAR CU PRIVIRE LA NOILE REGLEMENTARI?

 Suntem dedicati protectiei si securitatii datelor dumneavoastra si ne dorim sa fiti informati si sa decideti in cunostinta de cauza asupra modului în care sunt folosite informaţiile pe care ni le comunicaţi.

 In acest sens, va rugam sa consultati si paginile urmatoare pentru a afla mai multe informatii cu privire la aplicarea „GDPR” incepand cu data de 25 mai 2018 si cum se transpune acesta in relatia noastra.

 CUM VA POT CONTACTA?

 In cazul in care mai aveti neclaritati sau doriti si mai multe informatii suplimentare legate de protectia datelor, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa office@qsmart.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 Nota: Quicksmart S.R.L. se aliniaza tuturor masurilor legislative privind protectia datelor cu caracter personal.

     

 INFORMARE PRIVIND APLICAREA „GDPR” IN CADRUL Quicksmart S.R.L.

 

 INTRODUCERE:

 Incepand cu data de 25 mai 2018, se aplica Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR”.

 Va rugam sa consultati informatiile din prezentul document deoarece acesta exprima politica companiei Quicksmart  S.R.L. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 In cadrul Quicksmart  S.R.L. prelucram datele cu caracter personal exclusiv in cadrul dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal, cf bazei legale .

 DEFINITII:

   ● Operator = Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor in sensul Regulamentului GDPR este Quicksmart S.R.L. firma cu capital privat, inmatriculata la Registrul Comertului cu Nr. J33/33/2018, RO38678850 denumit in continuare „Operatorul”.

   ● Cookies = Un „cookie” este un fisier de mici dimensiuni, format de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau a altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (smartphone, tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.

   ● Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR = persoana fizica identificata sau identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale). Persoana vizata poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator (cu titlu exemplificativ un client sau potential client, un utilizator al site-ului Operatorului etc.).

   ● Categorii de date prelucrate = Datele cu caracter personal (prenumele, numele, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care introduceti aceste date intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin e-mail.

   ● Prelucrarea datelor personale: inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

   

 1. SCOPURILE SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII DATELOR DVS.:

 Conform Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale vizeaza strict relatia dintre Quicksmart S.R.L. si persoana vizata. Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Va rugam sa consultati mai jos detalierea scopurilor pentru care prelucram date si temeiul juridic:

 1.1. CONTRACTAREA SI ADMINISTRAREA RELATIEI CU CLIENTII:

a. Accesarea site-ului:

  La fiecare accesare de catre un utilizator a unei pagini din oferta noastra si la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt salvate de catre noi si partial de catre terti sub forma unor fisiere de tip protocol. Fiecare set de date cuprinde: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

b. Localizarea geografica:

  Prin intermediul localizarii geografice, cu ajutorul adresei IP, este posibila din punct de vedere tehnic estimarea locatiei utilizatorului de internet. Pentru a putea vizualiza direct ofertele si articolele magazinului QuicksmartS.R.L. cel mai apropiat, este stocata si utilizata adresa IP in scopul localizarii geografice. Dupa finalizarea sesiunii in curs, adresa IP nu este stocata la noi in scopul localizarii geografice.

 Nota: Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alti identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi in anumite circumstante date cu caracter personal si pe care le vom trata ca atare.

c. Date pentru contul de client:

  In momentul crearii unui cont de client cu ajutorul optiunii „client nou“, datele dumneavoastra vor fi salvate in baza de date a companiei. Quicksmart S.R.L. Aveti posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra si a contului dumneavoastra de client. In cazul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrate in scopul desfasurarii cu succes a procesului de vanzare.

d. Date pentru plasarea unei comenzi:

  Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.

e. Datele pentru serviciul newsletter:

  In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de Quicksmart S.R.L. doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct.

  Prin actiunile de marketing direct va putem tine la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: accesarea sectiunii „Abonari”, bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul newsletterului sau trimiterea unui email la adresa social@tools.store.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

   TEMEI JURIDIC: interesul legitim al Operatorului de a evita fraudele online si de a asigura functionalitatea generala a site-ului, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.

 1.3. ADMINISTRAREA AFACERII: POLITICA COOKIES

   ●Pentru a va imbunatati experienta de navigare online, folosim cookie-uri care faciliteaza utilizarea magazinului online Quicksmart S.R.L. de catre vizitatori.

   ●In general, rolul cookie-urilor este de a asigura o interactiune rapida si facila intre utilizatori si site-urile web. De asemenea cookie-urile sunt folosite pentru ca utilizatorii sa-si poate relua cu usurinta activitatile la urmatoarele accesari ale unui site web, vizitat anterior. Practic, cookie-urile spun serverului care sunt paginile ce trebuie afisate utilizatorului, fara ca acesta sa fie nevoit sa-si aminteasca paginile in care a navigat sau sa navigheze in intreg site-ul de la inceput. Va rugam sa consultati ( POLITICA COOKIES)  pentru a obtine informatii detaliate.

   TEMEI JURIDIC: interesul legitim de a oferi in permanenta servicii imbunatatite utilizatorilor site-ului www.qbex.ro

 Nota: In situatia in care vom intentiona sa prelucram datele dvs. cu caracter personal intr-un alt scop decat cele mentionate mai sus, va vom furniza, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv si orice informatii relevante.

   

2. DREPTURILE DVS. IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL FURNIZATE:

2.1. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE SI CUM POT FI EXERCITATE

 Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

 a. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

 b. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.

 c. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.

 d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.

 e. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.

 f. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

 g. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

 h. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

  Cum va puteti exercita aceste drepturi?

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata si semnata la adresa e-mail: office@qsmart.ro

  In cat timp raspundem solicitarilor transmise de dumneavoastra?

 In termen de cel mult o luna calculat de la primirea cererii dumneavoastra vi se vor furniza informatii privind actiunile intreprinse sau acolo unde este cazul privind motivele pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

 Nota: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la date cu caracter personal vom lua toate masurile rezonabile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

 De asemenea, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus poate fi prelungit cu cel mult doua luni in situatia in care este necesar, tinandu-se cont de complexitatea si numarul cererilor, urmand sa va informam cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.

     

 3. DESTINATARII SAU CATEGORIILE DE DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Destinatarii care prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

 Nota: In cazul destinatarilor cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati “Privacy Shield” si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie.

  3.1. TRANSMITEREA DATELOR IN SCOPUL PROCESARII COMENZILOR

 Datele cu caracter personal stocate de Quicksmart S.R.L. sunt transmise colaboratorilor nostri in scopul finalizarii/livrarii comenzilor. Spre exemplu, vor fi transmise datele dumneavoastra catre firmele de curierat, in cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier.

 In cazul in care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, este important sa stiti ca aceasta operatiune se desfasoara inr-un mod sigur pe site-ul pus la dispozitie de procesatorul de plati, iar Quicksmart S.R.L. transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra ( Quicksmart S.R.L. nu acceseaza si nu proceseaza nici o data personala referitoare la cardul bancar).

   3.2. TRANSMITEREA DATELOR IN SCOPUL FUNCTIONARII SERVICIUL NEWSLETTER

 Pentru a fi siguri ca acest serviciu functioneaza la parametrii doriti, folosim un tert specializat in domeniul livrarii e-mailurilor, respectiv platforma MailChimp ce apartine The Rocket Science Group. 

 Puteti oricand renunta la serviciul newsletter – fie din contul dumneavoastra – sectiunea „Abonari”, fie apasand butonul „Dezabonare” din e-mailul receptionat, fie prin transmiterea unui email la adresa office@qsmart.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

  3.3. TRANSMITERE CATRE INSTITUTII PUBLICE, INSTANTE DE JUDECATA, PRECUM SI AUTORITATI COMPETENTE SA CERCETEZE SAVARSIREA FAPTELOR PENALE

 In cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege, compania Quicksmart S.R.L. poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.

   3.4. TRANSMITERE CATRE ALTI TERTI

 Pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in mediul online, ne preocupam constant sa imbunatatim/facem mentenanta programelor software utilizate. In acest sens, avem incheiate contracte de dezvoltare cu firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei software.

  3.5. PLUGIN-URI DE RETELE SOCIALE

 Pagina noastra de internet utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de retele sociale de pe pagina noastra de internet sunt marcate clar si distinct.

 Folosim acest plugin cu scopul de a a face legatura intre site-ul www.qbex.ro si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook. Prin intermediul acestui plugin, Quicksmart S.R.L. nu colecteaza / stocheaza date personale ale clientilor, insa prin legatura creata cu Facebook, clientii pot vedea pe site-ul nostru o parte din prietenii lor care apreciaza pagina Dedeman.

   3.6. SERVICIUL DE ANALIZA WEB GOOGLE ADWORDS/ANALYTICS

 Pagina noastra de internet utilizeaza serviciul de analiza web „Google Adwords/Analytics“ al societatii Google Inc., in scop statistic.

 Aceasta pagina de internet utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza al web-ului pus la dispozitie de Google, Inc. („Google”), care la randul sau, utilizeaza cookies. Informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Google din SUA.

 In cazul in care anonimizarea adresei IP este activata, IP-ul dumneavoastra va fi scurtat in spatiul statelor membre al Uniunii Europene sau a altor terti membrii ai Spatiului Economic European. Doar in cazuri exceptionale, adresa IP intreaga va fi transmisa catre un server Google in SUA si scurtata acolo. Anonimizarea IP este activata pentru acest site. Google va folosi aceasta informatie in numele operatorului acestui site pentru scopul evaluarii utilizarii dumneavoastra a site-ului, va genera rapoarte despre activitatea pe site pentru operatori de pagini web si le va furniza si alte servicii legate de activitatea site-ului si utilizarea internetului.

Adresa IP pe care o transmite browserul dumneavoastra nu va fi asociata cu alte date detinute de catre Google. Puteti refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dumneavoastra, insa in aceasta situatie s-ar putea sa nu mai puteti utiliza toate functionalitatile site-ului. Puteti, de asemenea, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea si instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dumneavoastra: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

   3.7. SERVICIUL DE RETARGETARE

Serviciul de personalizare a reclamelor se realizeaza pe baza cookie-urilor ale VE Interactive SRL, ce este un operator de date personale. Mai multe detalii puteti citi pe https://www.ve.com/privacy-policy .

 

4. BAZA LEGALA

 Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:

   ●Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).

   ● Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

5. NOTA

Compania Quicksmart S.R.L. de la cel mai inalt nivel se angajeaza ca prezenta politica de confidentialitate sa fie respectata de toti angajatii, prin implementarea procedurilor interne specifice/regulilor privind protectia datelor cu caracter personal, conform bazei legale privind prelucrarea acestora.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificati fara notificarea in prealabil a partilor.

Quicksmart srl

RO42932786

numar ORC Suceava J33/1012/2020

Capital social 50.000lei

Sediu Social: Comuna Ipotesti, sat Ipotesti, strada Mihai Viteazu, numar 408 d2, judetul Suceava

Punct de lucru: Comuna Ipotesti, sat Ipotesti, strada Mihai Viteazu, numar 408 d2, judetul Suceava

•Comenzile se expediaza exclusiv prin curierat, nu avem desfacere la sediul firmei

 

Obiectul de activitate al societatii:

Domeniul principal de activitate: Comert cu ridicata al bunurilor de consum, careia ii corespunde grupa CAEN 464.

Activitati secundare:

4791- Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet

4799- Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor

9521- Repararea aparatelor electronice de uz casnic