Ce este o casă inteligentă?

 

Simplu dar in acelasi timp complicat. Complicat de simplu!

 

Casa inteligentă înseamnă economie de timp si bani. Sistemul inteligent Quicksmart îți reglează iluminatul cu becurile si prizele Quicksmart, temperatura prin termostatele si kiturile de automatizare Quicksmart, iti monitorizeaza consumatorii, iti supravegeaza casa cu Ultra 4K, îți deschide poarta cu soneria Hello si Modulul de automatizare, îți trage storurile și îți face chiar și cafeaua dimineața.

 

Pentru că nu mai trebuie să te implici în aceste sarcini, datorita automatizarii lor, salvezi timp, o resursă atât de limitată.

 Iar Device-urile inteligente din gama Qsmart si Quicksmart precum prize smart, becuri smart, termostate smart, module smart, sensori smart, automatizare smart, camera smart, sonerie smart completeaza toate aspectele casei Smart.

 

Aplicatia pentru Smartphone-uri Smart Life, gratuita in App Store si Play Store, este cea mai buna aplicatie de centralizare si comanda la distanta dispozitivele Smart, care la randul ei poate fi integrata in Google Home astfel controlati toate dispozitivele Smart dintr-un singur loc !

 

Smart Life ofera o experiență extraordinară cu aparatele inteligente de uz casnic, inclusiv prize inteligente, lumini inteligente, aparate de aer condiționat, umidificatoare ... Atâta timp cât dispozitivul dvs. funcționează cu Smart Life, veți putea crea sarcini de automatizare prin intermediul platformei IFTTT cat si direct din aplicatie.