Acasa

In primul rand o casa inteligentă înseamnă economie de timp si bani. Astazi un Sistem Smart îți reglează iluminatul, temperatura, iti monitorizeaza consumatorii, iti supravegeaza casa.

Alegand un termostat sau un sistem Quicksmart pentru automatizare si monitorizare a temperaturii ambientale reduceți în mod eficient consumul cu incalzirea locuintei, astfel încât să puteți economisi bani pe următoarea factură de utilitati.  

Design deosebit, modern completat de calitate constructiva si functii de top. Setul de automatizare Quicksmart Q20 este un produs inovativ, de calitate profesionala, gandit pentru o exploatare de lunga durata si usurinta in montare si utilizare. 

Incalzitoare de terasa Premium, Incalzitoare interior-exterior

Subcategorii

 • Incalzitoare...

  Economisiti energie si timp folosind un incalzitor electric Veito cu fibra de carbon oriunde doriti sa beneficiati rapid de o ambianta calduroasa si aer curat! Fiind aparate de incalzire multifunctionale, puteti utiliza incalzitoarele electrice oriunde, acestea fiind adecvate atat pentru interior cat si pentru exterior. Daca folositi un incalzitor Veito, în curand nu veti mai dori sa renuntati la aceasta sursa de caldura rapida!

 • Incalzitoare Instant...

  Noua generatie de incalzitoare Instant apa calda Veito este aici! Cu dimensiuni compacte, Instantul pentru apa calda Veito poate fi instalat oriunde. Aproape ai uitat ca e acolo

  Eficiente energetic, Design compact, Ergonomic, Multi-point chiuveta-dus, Putere intre 7 si 24Kw, Reglaj in trepte manual sau electronic, Modele 220V si 380V,Siguranta la suparaincalzire

 • Produse Smart

  Ce este mai bine decât să controlați dispozitivele dumneavostra oricand si de oriunde în lume? Cu tehnologia noastră inovatoare, care funcționează Wireless si Wifi cu acces prin aplicatie smartphone, cu siguranță puteți!

  Design deosebit, modern completat de calitate constructiva si functii de top

  In primul rand o casa inteligentă înseamnă economie de timp si bani. Sistemul Smart îți reglează iluminatul, temperatura, iti monitorizeaza consumatorii, iti supravegeaza casa.

 • Invertoare,...

  Există o varietate de soluții pentru producerea curentului electric prin sisteme independente, off-grid, solare sau eoliene. Iată câteva dintre cele mai populare:

  Sisteme solare fotovoltaice: Acestea folosesc celule fotovoltaice pentru a converti energia solară în energie electrică. Aceste sisteme pot fi instalate în locuri izolate, fără acces la rețeaua electrică, și pot fi dimensionate în funcție de nevoile de consum ale utilizatorului.

  Sisteme eoliene: Acestea folosesc energia vântului pentru a genera energie electrică. Sistemele eoliene pot fi instalate pe teren sau în largul mării și pot fi utilizate pentru a alimenta case, ferme și alte clădiri în zonele izolate.

  Sisteme hidroelectrice: Acestea folosesc energia apei pentru a genera energie electrică. Acestea pot fi utilizate în zonele izolate, unde există un flux constant de apă, cum ar fi în zonele montane.

 • Automatizare Incalzire...

  Solutii pentru automatizare incalzire in pardoseala, Kit incalzire in pardoseala Wirelles, Controller pentru 2 zone, 4 zone, 6 zone si termostate Smart, cu control la distanta prin aplicatie moderne si fiabile. Seturi pentru incalzire in pardoseala sau cu radiatoare, pentru case si apartamente, care pot fi folosite pentru instalatii noi, in constructie cat si pentru instalatii deja montate.

   Design deosebit, modern completat de calitate constructiva si functii de top

                                      

Sunt 94 produse.

Se afiseaza 1-24 din 94 produs(e)

Filtre active