Tehnologii Smart Home


Conectarea tehnologiei la domiciliu la rețeaua dvs. Wi-Fi (și una la alta) are câteva beneficii. Primul este controlul și comoditatea. Puteți controla totul în timp real, fie dintr-o aplicație de pe telefonul smartphone sau de pe tabletă, fie dintr-un difuzor inteligent controlat vocal.

În al doilea rând, există informații. Smart gadget-urile pentru domiciliu vă pot oferi date ușor accesibile cu privire la aspecte precum securitatea - să zicem, accesul la o istorie a fluxurilor inteligente de camere de securitate - la contoarele de energie inteligente și monitoarele de energie care vă spun (și furnizorul de utilități) treci prin asta.

Al treilea este automatizarea. Dacă nu doriți să controlați manual gadget-urile de acasă, puteți merge tot mai departe și puteți seta scene, rutine și reguli.

În funcție de lucruri cum ar fi intrarea în sau ieșirea din casă / apartament sau senzorii care sunt declanșați, puteți seta anumite acțiuni ca rezultat. Ideea este că casa ta te cunoaște pe tine și pe familia / prietenii tăi și funcționează automat pe baza a ceea ce se întâmplă, fără a fi nevoie de contribuția ta.

Solutii de incalzire; Incalzitoare electrice. Incalzitoare terasa. Incalzitoare casa. Incalzitoare balcon. Incalzitoare apartament. Incalzitoare vila. Incalzitoare cabana. Incalzitoare foisor. Incalzitoare pensiune. Incalzitoare Hotel. Incalzitoare Pub. Incalzitoare cafenea. Incalzitoare bar. Incalzitoare gradina. Incalzitoare exterior. Incalzitoare cu infrarosii. Incalzitoare infrarosu. Panouri radiante. Convectoare electrice. Aparate de incalzit electric. Incalzire casa. Incalzire balcon. Incalzire apartament. Incalzire vila. Incalzire cabana. Incalzire foisor. Incalzire pensiune. Incalzire Hotel. Incalzire Pub. Incalzire cafenea. Incalzire bar. Incalzire gradina. Incalzire exterior.

Quicksmart srl , dealer Veito
RO42932786 , J33/1012/2020
Mihai Viteazu 408
727325 Ipoteşti (Suceava)

Suna-ne: 0763199799 / 0748579589

 

Product added to wishlist

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru.

Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim.