Marci

 • Quicksmart

  Quicksmart

  Calitatea unui produs este determinată de numeroși factori, cum ar fi designul, materialele utilizate, procesul de producție, testarea calității și experiența utilizatorilor. În cele din urmă, piața este cea care va judeca calitatea produselor și va decide dacă acestea sunt sau nu de înaltă calitate.

   

  Ne concentram pe oferirea unor produse de calitate și ne asiguram că clienții sunt mulțumiți de achiziția lor, pentru a construi o reputație solidă pe piață.

   

  Quicksmart fiind o marcă înregistrată la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) înseamnă că aceasta este o marcă comercială recunoscută și protejată legal în România. Marcile inregistrate sunt protejate prin lege si titularul de marca are dreptul exclusiv de a folosi acea marca in activitatea sa comerciala, precum si de a interzice altor persoane sa foloseasca marca respectiva fara acordul sau. Prin urmare, nimeni altcineva nu poate folosi această marcă în scop comercial în România fără permisiunea proprietarului.

   

 • Veito

  Veito

  Panourile radiante cu infrarosii sunt solutia de ultima ora, fiind foarte eficiente, acestea emit caldura nu lumina, iar in gama lor cele mai performante fiind FILAMENTELE CU FIBRA DE CARBON care transforma 99.9% energie consumata in caldura.

   

  Panoul cu Fibra de Carbon, sursa de căldură rapidă şi eficientă

   

  Un spaţiu de locuit confortabil presupune o temperatură confortabilă, plăcută în încăpere. Nimănui nu-i face plăcere să îngheţe, însă sistemul de încălzire convenţional nu este întotdeauna cea mai bună soluţie. Gândiţi-vă de exemplu la perioada de tranziţie între anotimpuri sau la zilele de vară deosebit de răcoroase, care nu sunt chiar o excepţie la latitudinea noastră. Uneori este chiar necesar să încălziţi rapid camera de baie. Radiatoarele cu infraroşu sunt optime pentru astfel de domenii şi scopuri de utilizare.

   

  Căldura este generată imediat după ce aţi pornit acest aparatul. Radiatoarele cu tehnică cu infraroşu sunt utilizabile universal şi flexibil. Fiind aparate de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza radiatoarele cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior, în funcţie de varianta constructivă. Dacă folosiţi un radiator cu infraroşu modern, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!