• Pret redus

Yala inteligenta Qsmart X2, Control si monitorizare la distanta prin Alexa si Google, iOS si Android, cititor amprenta, Stanga

1.389,00 RON
1.291,77 RON Salveaza 7%
cu TVA

Smart Home, Smart Security - Design Premium, Constructie Premium, pentru locatii Premium! 

Yala Qsmart X2 nu necesita cablare ci functioneaza cu baterii, Control si monitorizare la distanta prin Alexa si Google, aplicatie iOS si Android, Wifi, Confirmari vocale, Cititor amprenta, acces temporar prin cheie Bluetooth si coduri, cheie magnetica RFID, aluminiul extrudat pentru constructie robusta, retine 100 amprente care se pot modifica oricand, panou Touch cu Backlight, Cod acces, Sonerie, Alarma anti-fortare, Alarma baterie slaba

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Pina la 6 rate cu Card de Credit Pina la 6 rate cu Card de Credit
  • Livrare prin FanCourier. Garantie 24luni PF/ 12luni PJ Livrare prin FanCourier. Garantie 24luni PF/ 12luni PJ
  • Asistenta Telefonica. Sunati-ne pentru Preturi Personalizate Asistenta Telefonica. Sunati-ne pentru Preturi Personalizate

De ce sa alegi o yala smart?

Poti alege o yala smart din zeci de motive personale sau nepersonale dar beneficiile care ar trebui sa ne influenteze decizia sunt urmatoarele:

- Recomandata pentru controlul si monitorizarea accesului in spatii restrictionate, precum cabinete, birouri, etc.
- Siguranta casei/ biroului unde o vom instala
- Controlul de la distanta a accesului in casa/ biroul unde o vom instala( doar cele Wifi, Bluetooth)
- Monitorizarea accesului casei in care o vom instala
- Facilitarea accesului pentru membrii casei unde o vom instala(copii, batrani si chiar noua cand suntem cu mainile ocupate)
- Aspectul si calitatea yalei
- Acordarea de acces temporar utilizatorilor ocazionali( doar cele Wifi, 
Bluetooth)

- Eliminarea riscului de a pierde chei care apoi pot fi folosite pentru accesul in locuinta de catre persoane nedorite.

Sistemul rezidential 

Sistemul rezidential ofera un control acces facil cu ajutorul aplicatiei IOS si Android. Accesul se realizeaza prin amprenta, telefon, cod sau card. Musafirii pot primi o invitatie bluetooth sau un cod de access permanent sau temporar. Pentru solutionarea problemelor nedorite, se poate trimite o invitatie bluetooth sau un cod pentru o singura deschidere.

Sistemul hotelier

Sistemul hotelier de control acces este conceput pentru a putea automatiza regimul de cazare AIRBNB, BOOKING, EXPEDIA etc, nefiind nevoie de intalnirea cu clientul pentru predarea si primirea cheilor de acces. Invitatia bluetooth si codul de acces poate fi generate conform perioadei de cazare. Firma de curatenie beneficiaza de acces ciclic sau permanent cu interval orar. Istoricul de accesari poate fi vizualizat direct din app IOS si Android.

5.png

Sistemul office 

Sistemul office de control acces ofera posibilitatea proprietarului de a inchiria spatiul comercial si a oferi chei virtuale oricand si de oriunde, direct din app IOS si Android. Angajatorul poate permite accesul ciclic sau permanent cu interval orar si poate vizualiza oricand istoricul de accesari. Angajatul se poate bucura de un acces rapid direct cu telefonul

MONTAJ- montajul este facil dar este posibil sa fie nevoie de mici modifica pe usa existenta si va recomadam sa apelati la o persoana cu experienta, eventual un lacatus.

Aplicatia pentru Smartphone-uri Smart Life, gratuita in App Store si Play Store, este cea mai buna aplicatie de centralizare si comanda la distanta dispozitivele Smart, care la randul ei poate fi integrata in Google Home astfel controlati toate dispozitivele Smart dintr-un singur loc !

Smart Life oferă o experiență extraordinară cu aparatele inteligente de uz casnic, inclusiv prize inteligente, lumini inteligente, aparate de aer condiționat, umidificatoare ... 

Atâta timp cât dispozitivul dvs. funcționează cu Smart Life, veți putea crea sarcini de automatizare prin intermediul platformei IFTTT cat si direct din aplicatie.

Atentie la aplicatiile pentru dispozitivele Smart! Multe aparate functioneraza cu aplicatii diferite, ceea ce le face mai greu de controlat nefiind centralizate in acelasi loc, iar majoritatea nu sunt intergrate/ acceptate in Google si Amazon.

Metoda de deblocare - Amprentă digitală, Cod generat prin aplicatie, Bluetooth cod NFC, Cartela magnetică

NFC Suport - frenqucy: 13.56MHz; Distanță de citire: peste 6-15mm; Timp de deblocare: 1-2ms

Material - Aluminiu, Oțel inoxidabil, motorul din cupru pur

Cilindrul de blocare - cilindru de închidere cu miez de cupru

Corpul - rezistența anti-furt

Alimentare - 4 buc baterii AA (utilizați timp de aproximativ un an)

Grosimea ușii - 40-110mm , Interior si Exterior

Tip de ușă - Usi Interior si Exterior, din lemn, usi termopan, usi anti-furt, usi din otel inoxidabil, usi de incendiu etc.

Accesorii - 2 Carduri si 2 Key

Detalii

Dimensiune 260*60*24.5mm 

Lungimea parolei: combinație de 6 cifre

Amprentă: stocarea a 100 de amprente digitale

Fictitious cipher, Temporary Password

Tastatura iluminata, Sonerie incorporata

Alarmă baterii slabe

Protecție cu parolă, Modul de alarmă 

Qsmart X2