• Pret redus

Manusa anti-taiere profesionala din fibra Dyneema, calibru 10, Lila

214,20 RON
203,49 RON Salveaza 5%
cu TVA

Manusa rezistenta la taiere realizata din Dyneema

Chopping, slicing, dicing, cutting, butchering, filleting, and shucking. Manusa cea mai versatila din bucatarie

Indiferent de modul in care ati taiat-o, sarcinile serioase necesita o protectie serioasa

Cele mai versatile ustensile din bucatarie sunt si cele mai periculoase.

San Jamar este unul dintre cei mai mari si apreciati furnizori internationali de solutii inovatoare si inteligente pentru bucatarii profesionale si spatii comerciale.

Acum produsele oferite doar profesionistilor sunt disponibile si amatorilor entuziasti, care isi doresc calitatea Horeca acasa.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Pina la 6 rate cu Card de Credit Pina la 6 rate cu Card de Credit
  • Livrare prin FanCourier. Garantie 24luni PF/ 12luni PJ Livrare prin FanCourier. Garantie 24luni PF/ 12luni PJ
  • Asistenta Telefonica. Sunati-ne pentru Preturi Personalizate Asistenta Telefonica. Sunati-ne pentru Preturi Personalizate

Manusa rezistenta la taiere realizata din Dyneema

Bucataria este locul unde se creeaza capodoperele culinare. Este, de asemenea, un mediu cu risc ridicat in care se intampla accidente. Cutitele ascutite poarta aceste riscuri. 

Aproape 40% din accidentele care au loc in bucatarii se datoreaza taieturilor si perforarilor. Si un singur accident va poate crea mari probleme de performanta si genera costuri directe si indirecte.

Tesutul unic de calibru 10 ofera cel mai inalt nivel de rezistenta la taiere, ceea ce inseamna ca mai mult de 4000 de grame de greutate este necesar pentru a taia materialul. Acest lucru va permite fiti siguri ca manusa va ramane durabila, confortabila si complet capabila sa pazeasca taieturile accidentale. In plus, un design ambidextru asigura ca manusa se poate potrivi cu usurinta fie pe partea stanga, fie pe cea dreapta.

San Jamar ofera o gama completa de manusi de inalta performanta, rezistenta la taiere, care acopera aproape orice sarcina alimentara. Si pastreaza mainile mai sigure.

San Jamar este unul dintre cei mai mari si apreciati furnizori internationali de solutii inovatoare si inteligente pentru bucatarii profesionale si spatii comerciale.

Acum produsele oferite doar profesionistilor sunt disponibile si amatorilor entuziasti, care isi doresc calitatea Horeca acasa.

Protejati mainile de rani cu manusi fabricate cu Dyneema®. Manusile flexibile si usoare realizate cu Dyneema® ofera optiuni de dimensionare S-XL, pentru o potrivire sigura, cu o dexteritate excelenta. Fabricat cu material Dyneema® de ultima generatie, aceasta manusa ofera protectie fiabila ANSI Level 5. Alegeti din cinci optiuni de culoare pentru codarea culorilor HACCP.

 CARACTERISTICI SI AVANTAJE

• Protectie de taiere ANSI Level 5 peste 3500g

• Ambidextru 

• Manusa de 10 gabarit

• dexteritate excelenta si confort

• Dyneema® combinat cu sticla optica

• Disponibil in culori compatibile cu HACCP pentru a evita contaminarea incrucisata: alb pentru utilizare generala taiata; Albastru pentru pregatirea pestelui; Rosu pentru carnea bruta; Verde pentru produse; Galben pentru pasarile de curte crude; Purp pentru pregatirea alergenului.

• Masina de spalat

• In conformitate cu 21CFR, 170-199 

• Compatibil CE si FDA, Dimensiuni S-L 

• lungime 11 "(279 mm) 

Rating-urile ANSI sunt reglementate de metoda de testare ASTM F1790-97. Evaluarea se bazeaza pe modul in care rezista la taierea unui material sub sarcini specifice, masurate in grame:

CE ESTE DYNEEMA

Dyneema®, the world's strongest fiber™

Dyneema este o polietilena termoplastica. In sensul ca, desi se afla sub umbrela plasticului, este flexibil si poate fi turnat peste o anumita temperatura si se solidifica dupa racire - la fel ca si metalele. Difera insa de metal, deoarece - dupa racire - nu devine neaparat rigid si fragil. Mai degraba, ea pastreaza o masura a flexibilitatii, asemanatoare cu cea a textilelor obisnuite. Aceasta combinatie speciala de factori inseamna ca, in timp ce materialul este extrem de flexibil, este, de asemenea, incredibil de puternic - cu unele revendicari punandu-l la aproximativ 15 ori mai puternic decat otelul (de o grosime similara).

De asemenea, are si alte proprietati chimice care ii pun capul si umerii deasupra altor materiale concurente. De exemplu, Dyneema este rezistent la multe substante chimice corozive, este extrem de rezistent la abraziune si are o rata extrem de scazuta de absorbtie a umezelii - punandu-i in mod direct in domeniul tesaturilor impermeabile. In timp ce materialul este extrem de flexibil, este de asemenea incredibil de puternic. Si in timp ce lucruri precum nailonul impartasesc multe dintre aceleasi caracteristici, Dyneema performeaza mai bine in toate categoriile.

Manusa Dyneema SG10 violet

Fisa tehnica

Culoare
Violet
Material
Fibra Dyneema
Certificate
HACCP