• Pret redus

Camera Qsmart Ultra, Acumulatori 10000mAh, Panou solar, Full HD 2MP 30fps, Proiector LED, Alarma, Wireless, iOS si Android, IP66

1.389,00 RON
1.263,99 RON Salveaza 9%
cu TVA Pregatit pentru livrare in 1-3 zile lucratoare

Camera noastra inteligenta Qsmart Ultra Full HD este ideala pentru supravegherea la exterior a cladirilor si zonelor rezidentiale si comerciale, caselor, cabanelor, pensiunilor, culturilor, pasunilor. 

Qsmart Ultra este un model nou, de TOP, frumos conceput si contruit robust, din aluminiu, care se evidentiaza prin tehnologia de varf incorporata.

 • Poate fi folosita oriunde si oricand! cu acumulatori inclusi in pachet de capacitate mare, 10200mAh si cele 3 panouri solare nu mai aveti grija firelor pentru alimentare;cu adevarat Wireless!
 • Calitate superioara a imaginii datorita rezolutiei Full HD, 2 megapixeli/ 30 FPS, vedere nocturna 25 metri, inregistrare si senzor de miscare;
 • Proiector LED multifunctional si Avertizare sonora
 • Conectare Wifi si control la distanta prin aplicatia pentru mobil;
 • Poate fi lasata in ploaie si orice intemperii fara probleme datorita standardului IP66 si carcasei din aluminiu; cu adevarat Waterproof!
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 • Pina la 6 rate cu Card de Credit Pina la 6 rate cu Card de Credit
 • Livrare prin FanCourier. Garantie 12 luni Livrare prin FanCourier. Garantie 12 luni
 • Asistenta Telefonica. Sunati-ne pentru Preturi Personalizate Asistenta Telefonica. Sunati-ne pentru Preturi Personalizate

Foarte simplu! Fara fire si cabluri de alimentare!; Fara bani cheltuiti pe montaj!; Amplasati oriunde fara restrictii! 

Qsmart Ultra este un model nou, de TOP, frumos conceput si contruit robust, din aluminiu, care se evidentiaza prin tehnologia de varf incorporata.

 • Design Unic, functii de TOP, carcasa din aluminiu

 • Proiector LED multifunctional, alarma sonora si microfon

 • Standard de protectie IP66, Waterproof

 • Fara fire, Wireless

 • 3 Panouri solare incorporate, 3W si doua de 1,5W, pentru reincarcarea bateriei

 • Acumulatori Lithium Polimer de capacitate mare 10200mAh

 • Vedere pe intuneric la peste 25 metri, IR 6 leduri de putere mare

 • Rezolutie FullHD 1080p 1920x1080

 • Lentila 3,6mm, 2MP, HD

 • Camp vizual 138˚ grade

 • 3 antene Wifi de putere mare, 5db

 • Suporta card MicroSD pina 128 GB, nu este inclus

 • Inregistrare card SD sau cloud optional

 • Senzor PIR detecteaza caldura emisa de corpuri, trimite imaginea pe mobil

 • IR-CUT pentru imagine clara

 • Detectare miscare

 • Compatibil Android/ iOS

Daca camera este accesata excesiv sau este setata pentru alarme foarte frecvente, panoul solar nu are timp pentru incarcare iar acumulatorii se epuizeaza, ajung sub pragul minim, 0 Volt si trebuie incarcati pe un incarcator de acumulatori sau de la retea.

2-1.jpg

Ce sunt camerele de securitate cu sistem dual solar/ acumulatori?

Camerele de securitate solare sau camerele de securitate ale panourilor solare utilizează panoul solar pentru a obține energie și nu necesită surse electrice sau cablaje. Utilizând energia solară, puteți obține cele mai bune rezultate din resursele naturale pentru a încărca și a rula sistemele de camere de securitate cu alimentare solară, fără costuri de abonament sau taxe lunare. În mod normal, un sistem de cameră autonomă cu sistem de securitate solară fără fir este vândut în pachete, inclusiv un panou solar și o cameră de securitate solară cu baterii reîncărcabile.

Folosind camera de securitate QSMART Ultra de exemplu, vine cu o baterie reîncărcabilă, 3 panouri solare si proiector Led pentru ca aparatul dvs. să poată fi alimentat non-stop.

Unul dintre avantajele TOP este că puteți instala o cameră de securitate solară oriunde doriți. În zilele ploioase sau în ceață, camerele de securitate solare WiFi pot funcționa în continuare normal - suficientă lumină solară este absolut cea mai bună! Pe măsură ce din ce în ce mai mulți consumatori ca dvs. apelați la o soluție de securitate "verde", puteți privi aparatele de securitate cu energie solară care se împrăștie peste tot atunci când priviți în sus.

Banner.jpg

Cum funcționează camerele de securitate cu sistem dual solar/ acumulatori?

Camerele de supraveghere cu incarcare solara folosesc panouri solare de înaltă calitate pentru a capta razele solare și pentru a transforma lumina soarelui în curent continuu (DC). Ulterior, un invertor va schimba curentul direct la curent alternativ (AC), care poate fi utilizat pentru a alimenta camerele IP de securitate solară și bateriile pentru utilizare continuă.

Atunci când nu este disponibilă lumina soarelui, camerele de supraveghere care funcționează fără fir pot avea în continuare energie de la bateriile reîncărcabile care stochează excesul de energie electrică generată de panoul solar.

Aveți grijă: în contrast cu convingerea comună, camerele solare pot genera electricitate și în zile ploioase sau înnorate, deoarece lumina vizibilă poate trece și prin ploaie și nori.

Dar, fără îndoială, eficiența panoului solar va scădea în zilele ploioase sau înnorate, pentru ca lumina directă maximă a soarelui este conductibilă pentru camerele de securitate CCTV care asigură o performanță optimă, suplinim cu acumulatorii incorporati.. Și din moment ce camerele de supraveghere pentru exterior vin cu design rezistent la intemperii, nu trebuie să vă faceți griji în zilele ploioase. Într-adevăr, ploaia ocazională ar putea fi o binecuvântare pentru ca spala panoului solar!

Camerele de securitate solară, cu o sursă de energie cu auto-reînnoire și curată, câștigă o atenție crescândă și popularitate, pe măsură ce publicul devine din ce în ce mai conștient de mediul înconjurător în zilele noastre.

Pentru a încuraja adoptarea tehnologiei solare, guvernul multor țări, cum ar fi SUA, Marea Britanie, Canada etc., oferă stimulente (credite fiscale, reduceri, program FIT etc.) pentru solare instalate, cum ar fi camerele solare.

Având în vedere faptul că camerele de securitate cu energie solară sunt obligate să fie o maree ireversibilă, cel mai bine este să cumpărați camerele de supraveghere fără fir care funcționează pe bază de energie solară, pentru a ajunge din urmă cu tendința pieței.

În plus, camerele de securitate pentru casa / afacerea dvs. pot, de asemenea, ajuta la prevenirea incidentelor neplacute și la furnizarea de dovezi atunci când trebuie să depuneți reclamații.

banner5.jpg

Top 6 beneficii ale camerelor de securitate cu sistem solar

Acum, să examinăm avantajele camerelor de securitate cu alimentare solară pentru a vedea ce vă puteți aștepta de la ei.

1. Camerele de securitate solară permit locații flexibile

O cameră de securitate cu energie solară nu necesită să funcționeze cu cabluri și rețele electrice. Deci, poate fi folosit în diferite aplicații de supraveghere, cum ar fi site-uri la distanță sau medii dificile din punct de vedere geografic. Locațiile tipice pe care puteți instala o cameră de supraveghere cu energie solară includ, dar nu se limitează la casele de vacanță, case, șantiere, podgorii, ferme, hambare, bărci, depozite, rulote, tabere, corturi etc.

2. Ușor de instalat și mutat

Camerele de securitate fără fir de tip DIY sunt instalate rapid în orice locație dorită, deoarece nu aveți nevoie să rulați cabluri murdare sau roluri de foraj, ceea ce reprezintă o opțiune de securitate destul de eficientă. Cu toate acestea, puteți să vă mișcați cu ușurință camerele de securitate solară atunci când un proiect avansează sau se termină, cum ar fi șantierele de construcție noi aflate în construcție, și apoi luați camerele IP solare într-un nou loc.

Camera de securitate QSMART Ultra este foarte portabilă și flexibilă, fără cabluri și fără foraj. Puteți să o așezați în interior și în aer liber cum vă place, cum ar fi ușa din față, curtea din spate, grădina, un șantier temporar, cabana, pensiune etc.

U2.jpg

3. Prietenoase cu mediul

Alimentate de lumina soarelui regenerabilă, camerele de securitate cu energie solară nu vor distruge mediul înconjurător sau nu vor cauza nici o poluare, așa cum fac bateriile de deșeuri și bateriile de unică folosință. În plus, crearea de infrastructură pentru susținerea sistemelor tradiționale de supraveghere poate fi perturbatoare. Camerele de supraveghere cu panouri solare nu necesită infrastructură și pot permite conservarea unor zone precum zonele umede.

4. Camerele solare oferă monitorizare zi și noapte

Așa cum am explicat mai sus, camerele IP de securitate fără fir pot fi alimentate de bateriile reîncărcabile noaptea, când nu este disponibilă lumina soarelui. 

-2116883753749979315.jpg

5. Usor de montat

Camerele de securitate cu alimentare solară sunt, de asemenea, soluții flexibile și scalabile dacă doriți să adăugați încă 2 sau 3 camere mai târziu. În virtutea dispozitivului de vizualizare a camerelor de securitate, puteți viziona simultan simultan mai multe camere IP solare pe telefonul smartphone.

6. Camerele de securitate cu ecran solar au o lungă durată de viață

Majoritatea producătorilor de panouri solare oferă o garanție standard de 25 de ani, ceea ce înseamnă că panoul solar pentru camerele de securitate poate produce în continuare nu mai puțin de 80% energie după 25 de ani și necesită și o mică întreținere.

Ce este o cameră de securitate PIR

Pentru a înțelege mai bine sensul camerelor PIR, trebuie să rupem subiectul mare în câteva întrebări simple.

Ce este un detector PIR? - PIR înseamnă infraroșu pasiv și se numește PID pentru detectorul pasiv cu infraroșu. Este un senzor electronic bazat pe detectarea energiei termice care este utilizat în mod obișnuit pentru camere IP IP activate, lumini și alarme.

Deci, o cameră de supraveghere a senzorilor PIR este o cameră cu un senzor PIR și bazată pe acesta pentru detectarea mișcării. Uneori este cunoscută și ca senzor de mișcare cu infraroșu, cameră video PIR, cameră de detecție a mișcării în infraroșu sau cameră de supraveghere CCTV a senzorului PIR.

Cum funcționează camerele de securitate PIR

Cum funcționează senzorului PIR ? - Spre deosebire de camerele de securitate activate de mișcare bazate pe compararea imaginilor, camerele de securitate pasive cu infraroșu funcționează prin detectarea modificărilor nivelurilor de radiație infraroșie.

Camerele PIR vor fi declanșate de schimbarea radiației infraroșii, când oamenii sau alte creaturi cu sânge cald trec. Pentru mai multe informații despre modul de alegere a celor mai bune camere de mișcare în mișcare în aer liber, citiți acest lucru.

Pe piața actuală a sistemelor de securitate, senzorii PIR se aplică în majoritatea cazurilor camerelor IP care funcționează cu baterii, pentru a menține durata de viață a bateriei și pentru a evita alarmele false.

Adică, adesea este vorba despre camerele PIR atunci când ne referim la camerele de securitate alimentate cu baterii.

Ce te avantajeaza pe tine? - Principiul de funcționare a camerei de supraveghere a senzorului PIR, pentru a ridica mișcările cauzate de oameni sau de animale, ajută la evitarea pozițiilor false. În locul videoclipurilor care zboară de molii, camerele video PIR vă vor anunța despre evenimentele de mișcare despre care ar trebui să fiți alertați

Continut pachet

1 camera solara Qsmart ULTRA

1 set accesorii montaj

1 Ghid rapid pentru conectare

Caracteristici

 • Carcasa din aluminiu
 • Proiector LED si Alarma sonora
 • Waterproof IP66
 • Fara fire, Wireless
 • 3 Panouri solare incorporate, 3W si doua de 1,5W, pentru reincarcarea bateriei
 • Acumulatori Lithium Polimer de capacitate mare 10200mAh
 • Vedere pe intuneric la peste 20 metri, IR 6 leduri de putere mare
 • Rezolutie FullHD 1080p 1920x1080
 • Lentila 3,6mm, 2MP, HD
 • Camp vizual 138 grade wide 
 • Suprta card MicroSD pina 128 GB, nu este inclus
 • Inregistrare card SD sau cloud optional
 • Senzor PIR detecteaza caldura emisa de corpuri, trimite imaginea pe mobil
 • IR-CUT pentru imagine clara
 • Detectare miscare
 • Compatibil Android/ iOS
 • Dimensiune L22.5mm x W102mm x H58mm
 • Greutatea camerei 1400g

                  

                   Camera inteligenta Qsmart ULTRA Full HD

·             Incarcati camera inainte de prima utilizare 6-8 ore, pentru formatarea acumulatorilor

·             Instalati aplicatia FindCam MAX pentru accesare de pe smartphone

·             Pentru prima inregistrare telefonul trebuie sa fie cu Wifi pornit in reteaua in care va functiona camera

·             Sub proiector gasiti butoanele ONOFF si Reset. Porniti camera, mutati pe ON si in aplicatie apasati + pentru a adauga dispozitivul si scanati cu telefonul codul QR aflat pe camera

·             Apasati butonul Reset 5 secunde, dupa ce auziti “Wait for configuration” apasati Next

·             Selectati reteaua directa a camerei IPC-xxxx apoi intorceti-va in aplicatie si selectati reteaua Wifi in care va lucra camera si introduceti parola retelei. Denumiti camera

·             In Setari la Other Setings—Environment Setings alegeti Indoor Mode 60hZ pentru calitate video maxima

   


Qsmart
Camera Qsmart Ultra