• Pret redus

Senzor de prezenta cu radiofrecventa pentru alarma Qsmart Guard, wireless, baterie inclusa

89,00 RON
80,99 RON Salveaza 9%
cu TVA Pregatit pentru livrare in 1-3 zile lucratoare

Senzor de prezenta cu radiofrecventa pentru alarma Qsmart Guard, wireless, baterie inclusa

Senzorul nu functioaneaza Stand Alone, singur, doar imperecheat cu alarma 

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Pina la 6 rate cu Card de Credit Pina la 6 rate cu Card de Credit
  • Livrare prin FanCourier. Garantie 24luni PF/ 12luni PJ Livrare prin FanCourier. Garantie 24luni PF/ 12luni PJ
  • Asistenta Telefonica. Sunati-ne pentru Preturi Personalizate Asistenta Telefonica. Sunati-ne pentru Preturi Personalizate

Alarma inteligenta Qsmart Guard este un nou gadget versatil care poate si folosit si ca un Hub sau Gateway Smart, astfel permitand automatizarea si controlul altor dispozitive.

 

Poate fi conectata la o boxa  inteligenta precum Amazon Alexa sau Google Home pentru a realiza controlul vocal. Când alarma este activată, o camera de supravegere poate fi conectată.

În același timp, poate conecta diverși controlori inteligenți pentru a realiza diverse actiuni, cum ar fi atunci când proprietarul casei pleaca si armeaza, atunci lumina, prizele, aparatele de uz casnic și perdelele electrice se închid.

Odată ce reveniți acasa, atunci lumina, aparatele de uz casnic, perdelele electrice sunt deschise. 

Sirenele inteligente pot fi de asemenea legate simultan.

 ALARM8.jpgDOOR7.jpg

Aplicatia pentru Smartphone-uri Smart Life, gratuita in App Store si Play Store, este cea mai buna aplicatie de centralizare si comanda la distanta dispozitivele Smart, care la randul ei poate fi integrata in Amazon Alexa si Google Home astfel controlati toate dispozitivele Smart dintr-un singur loc !

Smart Life oferă o experiență extraordinară cu aparatele inteligente de uz casnic, inclusiv prize inteligente, lumini inteligente, aparate de aer condiționat, umidificatoare ... 

Atâta timp cât dispozitivul dvs. funcționează cu Smart Life, veți putea crea sarcini de automatizare prin intermediul platformei IFTTT cat si direct din aplicatie.

Atentie la aplicatiile pentru dispozitivele Smart! Multe aparate functioneraza cu aplicatii diferite, ceea ce le face mai greu de controlat nefiind centralizate in acelasi loc, iar majoritatea nu sunt intergrate/ acceptate in Google si Amazon.

Senzor prezenta