• Pret redus

Manusi Profesionale Heavy Duty din Nitril pentru chimicale, lungime 480mm, Verde

139,23 RON
125,31 RON Salveaza 10%
cu TVA

San Jamar este unul dintre cei mai mari si apreciati furnizori internationali de solutii inovatoare si inteligente pentru bucatarii profesionale si spatii comerciale.

Acum produsele oferite doar profesionistilor sunt disponibile si amatorilor entuziasti.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Pina la 6 rate cu Card de Credit. BT, BRD, Alpha, Garanti, Credit Europe Pina la 6 rate cu Card de Credit. BT, BRD, Alpha, Garanti, Credit Europe
  • Livrare prin curierat rapid. Garantie 12 luni Livrare prin curierat rapid. Garantie 12 luni
  • Asistenta telefonica 0763.199799 / 0748.579589 Asistenta telefonica 0763.199799 / 0748.579589

Păstrați-vă mâinile și brațele protejate și uscate atunci când spălați vase, oale si alte obiecte mari. Mănușile vă permit să frecați la acele vase și tigăi cu mâncare arsă fără a distruge pielea de pe mâini!

Fabricate din cauciuc nitrilic, foarte dur, flexibil și extrem de rezistent la căldură, aceste mănuși sunt de 25 mil. groase și au o protecție suplimentară de până la 176 de grade.

Ele sunt de asemenea ideale pentru curățarea standard a bucătăriilor și sunt perfecte pentru curățarea covorașelor și a aparatelor de bucătărie. Orice serviciu de bucătărie sau de catering ar beneficia foarte mult de aceste mănuși acceptate de USDA. Marime mare, lungime de 48cm.

Dimensiunile per total:
Lungime: 480 mm
Grosime: 25 mil

Ce este Nitril?

 

Nitrilul este un latex sintetic sau cauciuc, cu o compoziție de proprietăți fizice care sunt rezistente la uleiuri și combustibili petrolieri. După cum este bine cunoscut, Nitrile nu conține proteine latex. Acest material sintetic produce mănuși care sunt de până la trei ori mai rezistente la puncție decât latexul. Proprietățile care alcătuiesc Nitrile oferă o mănușă excelentă care este utilizată pe scară largă în multe industrii, în special în aplicații medicale și alimentare.

Manusa Heavy Duty 19NU