• Pret redus

Dozator cu senzor profesional Rely Hybrid pentru sapun lichid, lotiuni, dezinfectant, 875mL, Negru

522,41 RON
485,84 RON Salveaza 7%
cu TVA Pregatit pentru livrare in 1-3 zile lucratoare

San Jamar este unul dintre cei mai mari si apreciati furnizori internationali de solutii inovatoare si inteligente pentru bucatarii profesionale si spatii comerciale.

Acum produsele oferite doar profesionistilor sunt disponibile si amatorilor entuziasti, care isi doresc calitatea Horeca acasa.

Dispenserele noastre sunt fabricate din plastic ABS de cea mai buna calitate, gros , rezistent la coroziunea acizilor chimici. 

Cantitate
Livrare Rapida

  • Pina la 6 rate cu Card de Credit Pina la 6 rate cu Card de Credit
  • Livrare prin FanCourier. Garantie 24luni PF/ 12luni PJ Livrare prin FanCourier. Garantie 24luni PF/ 12luni PJ
  • Asistenta Telefonica. Sunati-ne pentru Preturi Personalizate Asistenta Telefonica. Sunati-ne pentru Preturi Personalizate

Asigurati o dezinfectare optima a mainilor cu acest dispozitiv cu senzor. Acest dispenser cu senzor este compatibil cu sapun lichid in vrac, dezinfectant sau lotiune.

Adaugati acest dozator de sapun contemporan, in forma de unda, in toaleta sau bucatarie pentru o prezentare si salubritate premium!

Atunci cand bateriile sunt descarcate, acest dispenser se poate utiliza manual, iar butonul "PUSH" lumineaza rosu notificand utilizatorilor functionalitatea alternativa. Acest dispenser versatil este un plus pentru afacerea dvs.

1500 de utilizari per incarcare control manual "Push-The-Cover" atunci cand bateriile sunt descarcate. Accepta dezinfectanti de mana in vrac, lotiune si sapun lichid.

Controlati setarile dozei, alegeti intre doza completa = 1 ml sau jumatate doza = 0,5 ml.

Carcasa exterioara a acestui dispenser este realizata din polistiren cu impact sporit si plastic ABS pentru durabilitate optima si durata lunga de viata a produsului. In plus, butonul de transparenta si butonul de lumina al acestui dispenser ajuta membrii echipei sa recunoasca cand este necesara reumplerea.

Montati usor acest dozator cu adeziv sau suruburi pentru o instalare rapida si o prezentare curata.

Dimensiunile per total:

Latime: 15cm

Adancime: 11cm

Inaltime: 31cm

Capacitate: 875 ml

San Jamar
Dispenser Rely Hybrid SH900TBK

Fisa tehnica

Culoare
Negru
Material
Plastic ABS, rezistent la socuri mecanice
Certificate
HACCP