• Pret redus
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...
Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW,...

Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW, Electric, Infrarosu, Terasa, Interior-Exterior, fibra Carbon, Aluminiu, Stand, Termostat

Veito
Sunati pentru Reduceri
1.069,00 RON 1.369,00 RON -300,00 RON
cu TVA

Alege cel mai Performant Incalzitor! Incalzitoare Casa si Terasa, Incalzitoare Electrice, Incalzitoare Interior-Exterior. Solutii Moderne Incalzire, Instant, Infrarosu, fara Dioxid, fara Miros, fara Zgomot. Incalzitoare Veito

Incalzitor electric Veito CH1800RE 1,7kW, fibra Carbon, Aluminiu, Stand, Termostat, Telecomanda, 4 Trepte, IP24

Incalziti zonele exterioare, birouri, terase sau locuinta in cel mai scurt timp. Caldura confortabila infrarosu produsa de filamentul de carbon de inalta densitate al incalzitoarelor Veito va asigura un aer sanatos, fara consum de oxigen si acopera suprafete mari.

Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor energoeficient Veito cu infraroşu oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă si aer curat! Fiind aparate de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza radiatoarele cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior. Dacă folosiţi un radiator cu infraroşu Veito, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!

Cantitate Pret Ai economisit
4 1.018,62 RON Pana la 201,52 RON
 
 • Carcasa din aluminiu extrudat de dimensiuni mari degaja foarte eficient caldura
 • Filament de carbon de inalta densitate
 • Protectie la supraincalzire
 • Caldura degajata instant, raze infrarosii precum razele solare
 • Senzatie placuta de confort fara consum de oxigen
 • Ideale si pentru uz rezidential, extraordinar de eficiente
 • Sunt potrivite pentru apartamente, balcoane, case, cabane, vile
 • La interior incalzesc spatii mari ( 25-30mp) foarte repede cu un consum redus; La exterior sunt recomandate pentru terase inchise sau partial inchise, eficiente pentru 10-15mp

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern

Panourile VEITO sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Eficiente energetic cu un cosum mediu de 1leu pentru ora de functionare.

Incalziti zonele exterioare, spatiile slab izolate sau locuinta in cel mai scurt timp. Caldura confortabila infrarosu produsa de filamentul de carbon de inalta densitate al incalzitoarelor Veito va asigura un aer sanatos, fara consum de oxigen si acopera suprafete mari.

Caldura este generata imediat dupa ce ati pornit incalzitorul cu infrarosu. Radiatoarele cu tehnica cu infrarosu sunt utilizabile universal si flexibil. Fiind aparate de incalzire multifunctionale, puteti utiliza radiatoarele cu infrarosu oriunde, acestea fiind adecvate atat pentru interior cat si pentru exterior, in functie de varianta constructiva. Daca folositi un panou radiant cu infrarosu modern, in curand nu veti mai dori sa renuntati la aceasta sursa de caldura rapida!

Caldura emisa de sistemele de incalzire electrice cu infrarosu este absorbita doar de catre obiectele solide, astfel, caldura va fi distribuita egal catre persoane. Sistemele de incalzire cu infrarosu sunt practice, usor de folosit si sunt utilizabile in orice anotimp, la exterior cat si la interior.

Fiecare componenta a acestui sistem de incalzire electric a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata.

Functii noi adaugate precum:

 • TERMOSTAT – apasand butoanele + sau - , setati temperatura ambientala dorita. Aparatul va regla automat puterea / treapta in care va functiona.

Daca se depaseste temperatura setata, atunci panoul se va opri din functionare.

 • TIMER – apasand butonul central, cu ceas, aparatul va afisa C.0. Apasati din nou si puteti seta de la C.1 pina la C.9, adica de la 1ora pina la 9ore de functionareincalzirea se va opri automat la sfarsitul perioade de timp setate.

Cu telecomanda aferenta se pot controla toate functiile si setarile acestuia:

 • - reglarea treptelor de putere
 • - activarea si setarea functiei "TIMER"
 • - activarea si setarea functiei de control automat al temperaturii.

  ch.jpg

  Radiatoarele cu tehnică cu infraroşu sunt utilizabile universal şi flexibil. Fiind aparate de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza radiatoarele cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior, în funcţie de varianta constructivă. Dacă folosiţi un radiator cu infraroşu modern, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!

   

  Ideale pentru uz comercial si rezidential, dedicate domeniului Horeca cat si iubitorilor de aer curat si timp liber!

  Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior:

  Terase in aer liber, Copertine, Pergole, Restaurante, Hoteluri si Pub-uri, Cafenele, Magazine stradale, Cladiri de birouri, Sali de sedinte, Gradini de iarna, Cladiri istorice, Castele, Vile, Conace ,Case vacanta, Verande, Sere, Sub umbrela, Baruri in aer liber si Chioscuri, Foisoare, Piscine si spa-uri, Centre de sanatate, Showroom-uri, Sali de expozitie, Magazine, Piete, Case, Balcoane, Apartamente, Locuri de munca in interior sau exterior, Vestiare, Centre pentru sport si fitness

   

  Comparatie cu incalzitoarele cu gaz

  • nu elimina dioxid de carbon
  • consum electric redus si eficienta mare
  • nu murdareste spatiile in care se utilizeaza
  • nu emana mirosuri neplacute
  • caldura emisa nu este influentata de curentii de aer
  • instalarea incalzitorului este simpla, iar functionarea silentioasa
  • nu necesita combustibil

  VEITO%20CH.jpg

  Panoul cu Fibra de Carbon, sursa de căldură rapidă şi economica

  Căldura este generată imediat după ce aţi pornit incalzitorul.

  Incalzitorul electric nu necesită o fază de preîncălzire. Mediul ambiant se încălzeşte imediat, mai rentabil de-atât nu se poate. Economisiţi costurile cu energia, timpul şi nervii, folosind un radiator cu infraroşu energoeficient oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă!

  Ca orice alta forma de incalzire, aparatele au nevoie de timp pentru a incalzi corpurile din jurul lor, acestea la randul lor generand caldura inmagazionata.

  Incalzitoarele electrice cu tehnică cu infraroşu sunt utilizabile universal şi flexibil. Fiind aparate de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza radiatoarele cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior, în funcţie de varianta constructivă. Dacă folosiţi un panou radiant cu infraroşu modern, ca si calorifer electric, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!

  Versatilitate, un punct important in utilizarea acestor aparate.

  Testati zona si modul de amplasare a aparatelor pentru eficienta maxima. Acestea au sistemul de prindere tavan/ perete inclus, dar se pot monta si pe standul mobil Veito. Incercati sa modificati pozitia pentru a stabili zona de confort maxim.

  Specificatii Panou Radiant VEITO CH1800RE 

  Putere Maxima [W]

  Spatiu Utilizat [mp]

  Sursa de Alimentare [220-240V]

  Dimensiuni [mm]

  Greutate [Kg]

  Siguranta Dispozitiv

  Metoda de Control

  Functie de Control

  1700

  10-15 exterior

  20-30 interior

  220 - 240 

  80x820x170 (baza - 400)

  2.8

  Protectie Supra-incalzire

  Telecomanda si buton de control tip atasat

  Control automat al temperaturii, 4 trepte de putere

  Detalii de Instalare

  Nu instalati panoul pe / in apropierea unei suprafete inflamabile. Respectati distanta minima de siguranta dintre corpul de incalzire si suprafetele inflamabile atunci cand se face montajul. Panoul ar trebui sa aiba intotdeauna o distanta de minim 0.5m fata de peretii adiacenti. In cazul in care panoul se monteaza afara, este necesara instalarea unei prize de intemperii.

  Montati cele doua parti ale bazei.

  Introduceti profilul de aluminiu in locasul din baza si apasati pana se aude un click.

  Introduceti piesa de conectare din plastic pe profilul de aluminiu.

  Asamblati produsul pe standul acestuia. Strangeti piulita de conectare in mod adecvat pentru 

  a asigura aparatul in pozitia respectiva. Inaltimea o veti ajusta din nou mai tarziu.

  Lasati intotdeauna un spatiu liber de cel putin 0.5m in partea stanga 

  si in partea dreapta a unitatii. De 

  asemenea unitatea trebuie sa aiba cel putin 1.8m de spatiu liber, deasupra ei. Nu amplasati obstacole la o distanta mai mica 

  de 1.8m de partea frontala a aparatului. 

  Utilizati unitatea in locuri bine ventilate, in care exista acces usor la prize. Conectati intotdeauna unitatea, direct la reteaua de curent. Nu utilizati prelungitor.

  Înălțime:1290mm

  Latime:400mm

  Adâncime:400mm

  Ajustarea înălțimii :850-1290mm

  Tensiunea de alimentare :220-240V c.a.

  Frecvență :50 / 60Hz, monofazat

  Putere maxima :1700W

  Setare putere:800W / 1100W / 1400W / 1700W Patru trepte

  Incalzitor terasa, panou radiant, radiator, panou electric, semineu electric, incalzitor infrarosii, incalzitor carbon, panou infrarosii, incalzitor foisor, incalzitor restaurant, incalzitor pub, incalzitor casa, incalzitor bar, incalzitor exterior, incalzitor cabana, incalzitor casa vacanta, incalzitor hotel, panou infrarosii, aeroterma, calorifier electric, termostat, incalzire infrarosii, incalzire curent, incalzire eficienta, lampa incalzire, lampa infrarosu, lampa carbon, incalzire infrarosu, incalzire foisor, incalzire restaurant, incalzire pub, incalzire terasa, incalzire cabana, incalzire instant

  Capacitate de incalzire
  1700 Wh
  Suprafata incalzita exterior
  10- 15mp
  Suprafata incalzita la interior
  peste 25mp
  Trepte putere
  4
  Setari de caldura
  800/ 1200/ 1500/ 1700 W
  Material
  Aluminiu
  Certificate
  TÜV Rheinland
  CH1800RE
  No reviews

  4 alte produse in aceeasi categorie:

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Product added to wishlist

  Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru.

  Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim.