• -3%
Incalzitor terasa cu Stand Veito CH2500RW 2,5kW, Electric, Infrarosu, Terasa, Interior-Exterior, fibra Carbon, Aluminiu
search
 • Incalzitor terasa cu Stand Veito CH2500RW 2,5kW, Electric, Infrarosu, Terasa, Interior-Exterior, fibra Carbon, Aluminiu
 • Incalzitor terasa cu Stand Veito CH2500RW 2,5kW, Electric, Infrarosu, Terasa, Interior-Exterior, fibra Carbon, Aluminiu
 • Incalzitor terasa cu Stand Veito CH2500RW 2,5kW, Electric, Infrarosu, Terasa, Interior-Exterior, fibra Carbon, Aluminiu
 • Incalzitor terasa cu Stand Veito CH2500RW 2,5kW, Electric, Infrarosu, Terasa, Interior-Exterior, fibra Carbon, Aluminiu

Incalzitor terasa cu Stand Veito CH2500RW 2,5kW, Electric, Infrarosu, Terasa, Interior-Exterior, fibra Carbon, Aluminiu

1.489,00 lei
1.444,33 lei Salveaza 3%
cu TVA LIVRARE RAPIDA

Alege cel mai Performant Incalzitor! Incalzitoare Infrarosu Casa si Terasa, Incalzitoare Electrice, Incalzitoare Interior-Exterior. Solutii Moderne Incalzire, Instant, Infrarosu, fara Dioxid, fara Miros, fara Zgomot. Incalzitoare Veito

Pachet Incalzitor cu Stand Veito CH2500RW 2,5kW, fibra Carbon, Aluminiu, Timer, Termostat, Telecomanda, 4 Trepte, IP24

Incalziti zonele exterioare, birouri, terase sau locuinta in cel mai scurt timp. Caldura confortabila infrarosu produsa de filamentul de carbon de inalta densitate al incalzitoarelor Veito va asigura un aer sanatos, fara consum de oxigen si acopera suprafete mari.

Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor energoeficient Veito cu infraroşu oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă si aer curat! Fiind aparate de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza radiatoarele cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior. Dacă folosiţi un radiator cu infraroşu Veito, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!

Reduceri la volum

Cantitate Pret unitar Ai economisit
4 1.489,00 lei 476,48 lei
Cantitate
REDUCERI DE VARA! APLICA VOUCHER VEITO5

 

Pina la 6 rate cu Card de Credit. BT, BRD, Alpha, Garanti, Credit Europe

 

Livrare prin curierat rapid. Garantie 12 luni

 

Asistenta telefonica 0763.199799 / 0748.579589

Model nou, suprafata radianta marita pentru performanta maxima, si un design deosebit 

 • Carcasa din aluminiu extrudat de dimensiuni mari degaja foarte eficient caldura
 • Filament de carbon de inalta densitate
 • Protectie la supraincalzire
 • Caldura degajata instant, raze infrarosii precum razele solare
 • Senzatie placuta de confort fara consum de oxigen
 • Ideale si pentru uz rezidential, extraordinar de eficiente
 • Sunt potrivite pentru apartamente, balcoane, case, cabane, vile
 • La interior incalzesc spatii mari ( 25-30mp) foarte repede cu un consum redus; La exterior sunt recomandate pentru terase inchise sau partial inchise, eficiente pentru 15-20mp

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern

Panourile VEITO sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Eficiente energetic cu un cosum mediu de 1leu pentru ora de functionare.

Incalziti zonele exterioare, spatiile slab izolate sau locuinta in cel mai scurt timp. Caldura confortabila infrarosu produsa de filamentul de carbon de inalta densitate al incalzitoarelor Veito va asigura un aer sanatos, fara consum de oxigen si acopera suprafete mari.

Caldura este generata imediat dupa ce ati pornit incalzitorul cu infrarosu. Radiatoarele cu tehnica cu infrarosu sunt utilizabile universal si flexibil. Fiind aparate de incalzire multifunctionale, puteti utiliza radiatoarele cu infrarosu oriunde, acestea fiind adecvate atat pentru interior cat si pentru exterior, in functie de varianta constructiva. Daca folositi un panou radiant cu infrarosu modern, in curand nu veti mai dori sa renuntati la aceasta sursa de caldura rapida!

Caldura emisa de sistemele de incalzire electrice cu infrarosu este absorbita doar de catre obiectele solide, astfel, caldura va fi distribuita egal catre persoane. Sistemele de incalzire cu infrarosu sunt practice, usor de folosit si sunt utilizabile in orice anotimp, la exterior cat si la interior.

Fiecare componenta a acestui sistem de incalzire electric a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata.

Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata.

Functii noi adaugate precum:

 • TERMOSTAT – apasand butoanele + sau - , setati temperatura ambientala dorita. Aparatul va regla automat puterea / treapta in care va functiona.

Daca se depaseste temperatura setata, atunci panoul se va opri din functionare.

 • TIMER – apasand butonul central, cu ceas, aparatul va afisa C.0. Apasati din nou si puteti seta de la C.1 pina la C.9, adica de la 1ora pina la 9ore de functionareincalzirea se va opri automat la sfarsitul perioade de timp setate.

Cu telecomanda aferenta se pot controla toate functiile si setarile acestuia:

 • - reglarea treptelor de putere
 • - activarea si setarea functiei "TIMER"
 • - activarea si setarea functiei de control automat al temperaturii.

Toate panourile VEITO CH 2500 RW si telecomenzile lor au aceeasi frecventa, astfel incat este posibil a controla mai multe panouri cu aceeasi telecomanda. 

Radiatoarele cu tehnică cu infraroşu sunt utilizabile universal şi flexibil. Fiind aparate de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza radiatoarele cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior, în funcţie de varianta constructivă. Dacă folosiţi un radiator cu infraroşu modern, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!

 

Ideale pentru uz comercial si rezidential, dedicate domeniului Horeca cat si iubitorilor de aer curat si timp liber!

Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior:

Terase in aer liber, Copertine, Pergole, Restaurante, Hoteluri si Pub-uri, Cafenele, Magazine stradale, Cladiri de birouri, Sali de sedinte, Gradini de iarna, Cladiri istorice, Castele, Vile, Conace ,Case vacanta, Verande, Sere, Sub umbrela, Baruri in aer liber si Chioscuri, Foisoare, Piscine si spa-uri, Centre de sanatate, Showroom-uri, Sali de expozitie, Magazine, Piete, Case, Balcoane, Apartamente, Locuri de munca in interior sau exterior, Vestiare, Centre pentru sport si fitness

 

Comparatie cu incalzitoarele cu gaz

 • nu elimina dioxid de carbon
 • consum electric redus si eficienta mare
 • nu murdareste spatiile in care se utilizeaza
 • nu emana mirosuri neplacute
 • caldura emisa nu este influentata de curentii de aer
 • instalarea incalzitorului este simpla, iar functionarea silentioasa
 • nu necesita combustibil

Panoul cu Fibra de Carbon, sursa de căldură rapidă şi economica

Căldura este generată imediat după ce aţi pornit incalzitorul.

Incalzitorul electric nu necesită o fază de preîncălzire. Mediul ambiant se încălzeşte imediat, mai rentabil de-atât nu se poate. Economisiţi costurile cu energia, timpul şi nervii, folosind un radiator cu infraroşu energoeficient oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă!

Ca orice alta forma de incalzire, aparatele au nevoie de timp pentru a incalzi corpurile din jurul lor, acestea la randul lor generand caldura inmagazionata.

Incalzitoarele electrice cu tehnică cu infraroşu sunt utilizabile universal şi flexibil. Fiind aparate de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza radiatoarele cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior, în funcţie de varianta constructivă. Dacă folosiţi un panou radiant cu infraroşu modern, ca si calorifer electric, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!

Versatilitate, un punct important in utilizarea acestor aparate.

Testati zona si modul de amplasare a aparatelor pentru eficienta maxima. Acestea au sistemul de prindere tavan/ perete inclus, dar se pot monta si pe standul mobil Veito. Incercati sa modificati pozitia pentru a stabili zona de confort maxim.

Caracteristici stand: 


- Inaltime ajustabila: 1.1 - 1.8m 
- Material: Aluminiu+Plastic 
- Suportul vine insotit de cleme speciale pentru fixarea cablului de alimentare.  

Înălțime:170mm

Latime:850mm

Adâncime:80mm

Tensiunea de alimentare :220-240V c.a.

Frecvență :50 / 60Hz, monofazat

Putere maxima :2500W

Setare putere:1000W / 1500W / 2000W / 2500W Patru etape

Incalzirea Infrarosu este una dintre cele mai eficiente soluții de încălzire de pe piață, eficientă în furnizarea unei călduri de neegalat pentru proprietatea dumneavoastră, reducând în același timp în mod convenabil facturile de încălzire. Fie că sunteți în căutarea unei soluții de încălzire elegante pentru întâlnirile nocturne din grădină, a unei încălziri puternice de nivel industrial pentru spații comerciale sau a unui panou radiant mai mic, modern, care să se potrivească cu schema de design interior a casei dumneavoastră, există un sistem cu infraroșu pentru fiecare cerință. Cu diverse stiluri și caracteristici disponibile, iar unele dintre ele se mândresc chiar cu un control inteligent inovator încorporat, să aruncăm o privire la câteva dintre beneficii.

Spre deosebire de alte sisteme, încălzitoarele cu infraroșu utilizează radiația ca unică metodă de transfer de căldură, ceea ce le face o soluție de încălzire foarte eficientă. 100% naturală, este același tip de căldură pe care propriul nostru corp o emite și o absoarbe în mod regulat. În loc să încălzească aerul din jur, precum încălzitoarele cu convecție, infraroșul se deplasează în formă de undă, încălzind direct tot ce se află în calea sa, fără a se pierde în curenți de aer. Este un nivel mai profund de căldură care este ușor de absorbit de oameni, obiecte și suprafețe, oferind o căldură durabilă și confortabilă cu pierderi minime de căldură. Prin urmare, încălzitoarele cu infraroșu sunt ideale pentru o varietate de spații, inclusiv pentru zonele predispuse la curenți de aer din casă.

Răspândire rapidă și uniformă a căldurii

Foarte receptive, încălzitoarele cu infraroșu oferă o căldură de durată la câteva minute după ce le porniți. Acest lucru se datorează faptului că încălzesc mai întâi oamenii și obiectele, astfel încât simțiți efectele aproape instantaneu. Alte soluții de încălzire de pe piață folosesc adesea convecția, care încălzește doar aerul din jur. Pe măsură ce aerul se încălzește, acesta se ridică în partea superioară a camerei, creând o răspândire inegală a căldurii și determinându-vă să măriți temperatura. Acest lucru înseamnă că nu numai că durează mai mult timp pentru a ajunge la nivelul ideal de căldură, dar este și mai puțin eficient, deoarece risipește mai multă energie. Încălzitoarele cu infraroșu nu au această problemă. Căldura lor radiantă oferă o distribuție mai uniformă a căldurii, asigurând o temperatură echilibrată în întreaga încăpere, astfel încât puteți spune adio podelelor reci și inconfortabile.

 

Eficiente și rentabile

Deoarece încălzitoarele cu infraroșu sunt alimentate cu energie electrică, 100% din energia consumata este transformată în căldură. Astfel, nu se irosește nicio energie, promovând o eficiență maximă. Căldura cu infraroșu se afundă adânc în pereți, încălzind chiar țesătura casei dvs. și apoi redirecționând această căldură înapoi în cameră, creând o încălzire de 360. Acest lucru înseamnă că este nevoie de o putere mai mică și de mai puțină energie pentru a încălzi o cameră, ceea ce poate contribui la minimizarea costurilor de funcționare. Pentru o încălzire a locuinței cât mai ecologică, sistemele cu infraroșu pot fi chiar asociate cu tarife verzi sau energie autogenerată, oferind o căldură complet eficientă din punct de vedere energetic de la început până la sfârșit.

 

Fără întreținere

Un alt beneficiu de economisire a banilor pentru panourile radiante este faptul că acestea necesită puțină sau deloc întreținere. Deoarece nu este implicată nicio instalație sanitară, nu sunt necesare intervenții anuale, ceea ce vă economisește o mulțime de bani pe termen lung. Tot ceea ce au nevoie cu adevărat este o simplă ștergere a prafului din când în când pentru a le menține în condiții optime.

 

Încălzire adaptată la dumneavoastră

Pentru o încălzire confortabilă a locuinței, multe încălzitoare cu infraroșu pot fi asociate cu un termostat extern, care vă permite să vă programați sistemul mai eficient. Aceste termostate oferă un control precis al temperaturii, permițându-vă să creați programe de încălzire personalizate și să setați niveluri specifice de căldură adaptate la rutina dvs. zilnică - pentru o încălzire mai personalizată în casa dvs. Gestionați întregul sistem în mod colectiv sau programați setări unice pentru fiecare cameră, creând zone de încălzire în întreaga proprietate. Astfel, dacă petreceți mai mult timp în sufragerie decât în biroul de acasă, se poate seta un program separat pentru fiecare spațiu pentru a reflecta perfect nevoile dvs., ceea ce înseamnă mai puțină energie irosită și mai mulți bani economisiți.

Incalzitor terasa, panou radiant, radiator, panou electric, semineu electric, incalzitor infrarosii, incalzitor carbon, panou infrarosii, incalzitor foisor, incalzitor restaurant, incalzitor pub, incalzitor casa, incalzitor bar, incalzitor exterior, incalzitor cabana, incalzitor casa vacanta, incalzitor hotel, panou infrarosii, aeroterma, calorifier electric, termostat, incalzire infrarosii, incalzire curent, incalzire eficienta, lampa incalzire, lampa infrarosu, lampa carbon, incalzire infrarosu, incalzire foisor, incalzire restaurant, incalzire pub, incalzire electrica, convector electric, incalzire cabana, incalzire instant

Veito
Ch2500RW/stand

Fisa tehnica

Capacitate de incalzire
2500 Wh
Suprafata incalzita exterior
18- 22mp
Suprafata incalzita la interior
peste 30mp
Trepte putere
4
Setari de caldura
1000/1500/2000/2500 W
Material
Aluminiu
Certificate
TÜV Rheinland