Termeni și condiții de utilizare

Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online este necesara acceptarea TERMENILOR SI CONDITIILOR, acestea fiind considerate CONTRACT LA DISTANTA intre parti.

Preturile produselor afisate includ 19% TVA.

1. GARANTIA

Garantia pentru Persoane fizice este de 24 de luni iar pentru persoanele juridice este de 12 luni.

Garantia nu acopera eventualele scaderi de capacitate in timp, uzura in timp, care sunt normale.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum:

Lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese  arse sau plesnite;

Produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, socuri mecanice, manipulare incorecta)

Setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare

Conditii

Produsele identificate in acest certificat beneficiaza de garantie in termen de 24 luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice, perioada calculata de la data livrarii catre client si reprezinta durata obligatorie in care vanzatorul este raspunzator pentru lipsa de conformitate .

Comenzile la distanta, online sau telefon, pot fi returnate in termenul legal de 14 zile de la receptionare, fara un motiv anume, dar produsele trebuie sa fie fara urme de uzura. Daca produsele nu sunt conforme, in fuctie de starea lor, returul poate fi refuzat sau se aplica o taxa de uzura de pina la 40% din valoarea bunurilor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legii 449/2003 si OG 21/1992 cu modificarile ulterioare Astfel, conform legii 449/2003 consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului , in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionala. Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade  rezonabila de timp, care insa nu poate depasi 15 zile calendaristice.

Prezentarea la garantie se va face obligatoriu insotita de factura de cumparare. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie si curge din momentul primirii produsului defect de catre furnizor, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si al predarii effective a produsului catre consumator

In cazul in care produsul defect nu poate fi reparat sau nu poate fi inlocuit deoarece furnizorul nu il mai comercealizeaza, acesta va restitui beneficiarului contravaloarea platita de acesta pe produs.

nu se ofera garantie

Pentru defectiunile aparute ca urmare a manipularii defectuoase, lovirii produselor, accidentelor, ventilatiei necorespunzatoare, greselilor de instalare sau fluctuatii ale tensiunii de alimentare, interventii ale produselor, indiferent de natura lor, de catre personal neautorizat.

Furnizorul nu va putea fi respunzator, in cazul defectarii produsului, pentru pierderea informatiilor sau datelor precum si pentru orice prejudicii pe care beneficiarul le-ar putea suferi in urma acestor pierderi, obligatia vanzatorului fiind numai de a repara sau inlocui produsul defect.

Obligatiile beneficiarului

Sa foloseasca surse de alimentare de la reteaua electrica cu impamantare si in limitele de toleranta prevazute de producator

Sa foloseasca numai piesele/accesoriile originale ale produsului

Sa respecte instructiunile de utilizare ale produsului conform indicatiilor tehnice date de vanzator

Sa pastreze intacte sigiliile produsului:

Sa confirme pe documentele executantului lucrarile efectuate prin semnarea /stampilarea lor

Pentru a putea beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea certificatului de garantie insotit de factura de achizitie.

Produsele fara etichetele sau sigiliile de garantie intacte sau cu defecte cauzate de manipulare sau stocare inadecvate (ca de exemplu) dar fara a se limita la urmatoarele: crapaturi,sparturi,elemente tensionate,desprinse sau lipsa, urme de arsuri,inundatie) vor fi refuzate de la receptia in vederea acordarii garantiei.Modificarile artizanale aduse produsului si utilizarea incorecta a acestuia exonereaza vanzatorul de orice raspundere. Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

Acest certificat de garantie este dedicat consumatorului, asa cum este el denumit in Legea 449/2003 si OG 21/1992:

Consumatorul –orice peroana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care in cadrul contractelor care intra sub in cidenta prezentei legi , actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industrial sau de productie, artizanale ori liberale.

Persoanele juridice nu intra sub incidenta acestei legi. In cazul persoanelor juridice, pot aparea exceptii cu privire la termenii si conditiile mai sus mentionate.

2. LIVRARE

Transportul se realizeaza cu firma de curierat rapid FanCourier si este taxat cu 16lei in aria de acoperire a curieratului, fara kilometrii suplimentari.

Comenzile de peste 500lei beneficiaza de transport gratuit.

3. PLATA

Plata se efectueaza prin Card de Debit, Card de Credit in 12 rate, Ramburs sau prin ordin de plata in avans.

Plata cu cardul este criptata si securizata prin NETOPIA MOBILPAY

4.RETURNARE

Returnarea pachetului dumneavoastră

Produsele se pot returna in maxim 14 zile de la primirea marfii de la curierat.

Solicitam clientilor sa fim contactati, anuntati inainte de a face un retur.

Plata coletului retur se face de catre client sau se retin 25lei din valoarea produselor.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Dreptul de a returna produsele apartine exclusiv clientilor persoane fizice.

ANPC: 0219551

Firma noastra nu colecteaza si nu utilizeaza date cu caracter personal fara acceptul clientilor. Datele care le furnizati sunt folosite pentru campanii proprii de publicitate, facturare si pentru intocmirea actului de expediere(AWB) 

Ne rezervam dreptul de a face modificari, actualizari a termenilor si conditiilor, fara notificare prealabila.

Heaters Online srl

Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J33/33/11.01.2018

Cod unic de inregistrare: RO38678850

Capital social: 200 lei

Banca: Raiffeisen Bank

Sediul social: jud. Suceava, Loc. Ipotesti, Str. Mihai Viteazu nr. 408 D2

www.qbex.ro

Incalzitoare cu infrarosii, incalzitoare terasa, incalzitoare electrice, sisteme supraveghere video, sisteme supraveghere smart, camera cu acumulatori, camera zoom, camera dome, camera cu panou solar, camera smart, prize smart, sonerie smart, becuri smart, smart home, smart home gadget, aplicatie iOS si Android