Kategorie: Climatizare si Purificare Aer

12 Artikel gefunden

1 - 12 von 12 Artikel(n)

Aktive Filter

Climatizare si Purificare Aer

Nimeni nu are în realitate 1,47 copii. Totuşi, aceasta este media statistică pentru Germania. Şi la fel de puţin se întâlneşte în realitate o încăpere standard ideală, care stă la baza regulii de 30 waţi din calculul dimensiunii încăperii pentru capacitatea de răcire a aparatelor de aer condiţionat. Cu toate acestea, din punct de vedere statistic, această cameră este cel mai frecvent întâlnită, motiv pentru care stă la baza calculului.

Cunoaşteţi principiul după care se ghidează specificaţiile producătorului cu privire la consumul de carburant al autoturismului dumneavoastră. În proporţie de 100 %, aceste valori nu vor fi atinse niciodată în realitate, însă toţi producătorii aplică acelaşi procedeu de evaluare reglementat prin lege, pentru a permite o comparaţie între diferitele autovehicule. Situaţia este similară în cazul aparatelor de aer condiţionat.

Recomandările privind adecvarea pentru anumite dimensiuni ale încăperilor se bazează pe condiţii ideale, care deşi apar în media statistică, se întâlnesc destul de rar ca atare în realitate. În calitate de producător individual, nu putem însă modifica prin acţiune unilaterală mărcile de fabricaţie ale aparatelor, deoarece într-un astfel de caz nu va mai fi posibilă o comparaţie cu modelele concurente. Deoarece un lucru este sigur: Un aparat marcat ca adecvat pentru utilizarea într-o încăpere de 30 metri pătraţi va oferi o capacitate de răcire mai mare sau mai mică, indiferent de producător. Iar o eventuală recomandare raportată la dimensiunea încăperii se bazează de regulă pe regula de 30 waţi per metru cub.