Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Transportul se realizeaza cu firma de curierat rapid FanCourier sau Sameday si este taxat cu 25lei in aria de acoperire a curieratului, fara kilometrii suplimentari.

Comenzile de peste 500lei beneficiaza de transport gratuit.

Termenul de livrare pentru comenzile online este de 24-72 ore.

Livrarea cu optiunea DESCHIDERE COLET LA LIVRARE este posibila doar pentru comenzile platite cu Card bancar, Ordin de Plata sau in avans.

Returnarea pachetului dumneavoastră

 

Dreptul de a returna produsele apartine exclusiv clientilor persoane fizice.

 

Comenzile la distanta, online sau telefon, pot fi returnate in termenul legal de 14 zile de la receptionare, fara un motiv anume, dar produsele trebuie sa fie fara urme de uzura.

 

Nu acceptam retur pentru produsele la care pretul este negociat direct cu clientul( pretul de vanzare este mai mic decat pretul afisat pe site).

 

Daca produsele nu sunt conforme, in functie de starea lor, returul poate fi refuzat sau se aplica o taxa de uzura de pina la 40% din valoarea bunurilor.

 

Solicitam clientilor sa fim anuntati/ contactati, conform legilor in vigoare, pe suport durabil, adica posta sau email, cat si prin completarea Formularului de Retur de pe site, in termen de 14zile de la receptionarea comenzii inainte de a face un retur.

Plata coletului retur se face de catre client sau se retin 25lei din valoarea produselor.

 

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii. 

 

 

Veito este distribuit in Romania prin:

Quicksmart srl

 

RO42932786
J33/1012/2020

Capital social 50000lei

Sediu: Mihai Viteazu 408 d2, Ipotesti, Suceava