Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Transportul se realizeaza cu firma de curierat rapid FanCourier sau Sameday si este taxat cu 16lei in aria de acoperire a curieratului, fara kilometrii suplimentari.

Comenzile de peste 500lei beneficiaza de transport gratuit.

Termenul de livrare pentru comenzile online este de 24-72 ore.

Livrarea cu optiunea DESCHIDERE COLET LA LIVRARE este posibila doar pentru comenzile platite cu Card bancar, Ordin de Plata sau in avans.

Returnarea pachetului dumneavoastră 

Comenzile la distanta, online sau telefon, pot fi returnate in termenul legal de 14 zile de la receptionare, fara un motiv anume, dar produsele trebuie sa fie fara urme de uzura. Daca produsele nu sunt conforme, in fuctie de starea lor, returul poate fi refuzat sau se aplica o taxa de uzura de pina la 40% din valoarea bunurilor 

 

Solicitam clientilor sa fim contactati, anuntati inainte de a face un retur.

Plata coletului retur se face de catre client.

Dreptul de a returna produse apartine exclusiv clientilor persoane fizice.

Garantia produselor nu este transmisibila tertelor persoane.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Pentru produsele resigilate si produsele cu preturi negociate( pret mai mic decat cel afisat pe site) Garantia este de 3luni de la receptionarea comenzii. 

Veito este distribuit in Romania prin:

Quicksmart srl

RO42932786
J33/1012/2020

Capital social 50000lei

Sediu: Mihai Viteazu 408 d2, Ipotesti, Suceava