• -5%
  • Stoc epuizat
Manusi profesionale din Neoprene pentru acizi puternici, Captusite, Izolate,176 ° C, lungime 432mm, set
search
  • Manusi profesionale din Neoprene pentru acizi puternici, Captusite, Izolate,176 ° C, lungime 432mm, set

Manusi profesionale din Neoprene pentru acizi puternici, Captusite, Izolate,176 ° C, lungime 432mm, set

189,21 lei
179,75 lei Salveaza 5%
cu TVA

• Protejează pina la 176 ° C (350 ° F)
• Construcție dintr-o singură bucată
• Căptușeală pentru protecție termică suplimentară
• Coated cu cauciuc neopren rezistent la căldură și lichid
• Mâner dur pentru o manevrare mai bună

Reduceri la volum

Cantitate Pret unitar Ai economisit
4 189,21 lei 60,55 lei
Cantitate
Stoc epuizat

 

Pina la 6 rate cu Card de Credit. BT, BRD, Alpha, Garanti, Credit Europe

 

Livrare prin curierat rapid. Garantie 12 luni

 

Asistenta telefonica 0763.199799 / 0748.579589

Manusa noastra Neoprene® Dishwashing Glove este conceputa pentru a rezista la cele mai dure nevoi precum spălarea vaselor sau utilizarea chimicalelor. 

Carcasa exterioară din o singură bucată este acoperită cu cauciuc Neoprene® rezistent la căldură pentru protecție până la 176 ° C. 

Această mănușă are o căptușeală interioară pentru confort și o protecție termică suplimentară. 

CARACTERISTICI ȘI AVANTAJE 

Fără sudură

lichid-proof 

Protecția la căldură de până la 350 ° F (176 ° C) 

O mărime , Ambidextru

Construcție din cauciuc Neoprene® cu aderență texturată

San Jamar este unul dintre cei mai mari si apreciati furnizori internationali de solutii inovatoare si inteligente pentru bucatarii profesionale si spatii comerciale.

Acum produsele oferite doar profesionistilor sunt disponibile si amatorilor entuziasti, care isi doresc calitatea Horeca acasa.

Ce este Neoprene ?

Neoprenul rezistă degradării mai mult decât cauciucul natural sau sintetic. Această inerție relativă o face potrivită pentru aplicații exigente, cum ar fi garnituri, furtunuri și acoperiri rezistente la coroziune. [1] Poate fi folosit ca bază pentru adezivi, izolare fonică în instalațiile de transformare a energiei și ca o căptușeală în cutii metalice externe pentru a proteja conținutul, permițând în același timp o fixare confortabilă. Rezistă arderii mai bune decât cauciucurile bazate exclusiv pe hidrocarburi [8], rezultând în apariția sa în îndepărtarea intemperiilor pentru uși de incendiu și în îmbrăcăminte asociată cu lupta, cum ar fi mănuși și măști de față. Datorita tolerantei sale la conditiile extreme, neoprenul este folosit pentru depozitarea depozitelor de deseuri. Punctul de ardere al neoprenului este de aproximativ 260 ° C (500 ° F). 

În starea sa nativă, neoprenul este un material foarte flexibil din cauciuc, cu proprietăți izolante similare cu cauciucul sau alte materiale plastice solide.

Spuma de neopren este utilizată în multe aplicații și este produsă fie în celule închise, fie în celule cu celule deschise. Forma cu celule închise este rezistentă la apă, mai puțin comprimabilă și mai scumpă. Forma cu celule deschise poate fi respirabilă. Se fabrică prin spumarea cauciucului cu gaz de azot, unde bulele mici de gaze închise și separate pot servi și ca izolație. Gazul de azot este cel mai frecvent utilizat pentru spumarea spumei din neopren, datorită inerției sale, rezistenței la flacără și temperaturii mari de prelucrare.

Manusa Neoprene 1217EL