Climatizare

Nimeni nu are în realitate 1,47 copii. Totuşi, aceasta este media statistică pentru Germania. Şi la fel de puţin se întâlneşte în realitate o încăpere standard ideală, care stă la baza regulii de 30 waţi din calculul dimensiunii încăperii pentru capacitatea de răcire a aparatelor de aer condiţionat. Cu toate acestea, din punct de vedere statistic, această cameră este cel mai frecvent întâlnită, motiv pentru care stă la baza calculului.

Cunoaşteţi principiul după care se ghidează specificaţiile producătorului cu privire la consumul de carburant al autoturismului dumneavoastră. În proporţie de 100 %, aceste valori nu vor fi atinse niciodată în realitate, însă toţi producătorii aplică acelaşi procedeu de evaluare reglementat prin lege, pentru a permite o comparaţie între diferitele autovehicule. Situaţia este similară în cazul aparatelor de aer condiţionat.

Recomandările privind adecvarea pentru anumite dimensiuni ale încăperilor se bazează pe condiţii ideale, care deşi apar în media statistică, se întâlnesc destul de rar ca atare în realitate. În calitate de producător individual, nu putem însă modifica prin acţiune unilaterală mărcile de fabricaţie ale aparatelor, deoarece într-un astfel de caz nu va mai fi posibilă o comparaţie cu modelele concurente. Deoarece un lucru este sigur: Un aparat marcat ca adecvat pentru utilizarea într-o încăpere de 30 metri pătraţi va oferi o capacitate de răcire mai mare sau mai mică, indiferent de producător. Iar o eventuală recomandare raportată la dimensiunea încăperii se bazează de regulă pe regula de 30 waţi per metru cub.

Solutii de incalzire; Incalzitoare electrice. Incalzitoare terasa. Incalzitoare casa. Incalzitoare balcon. Incalzitoare apartament. Incalzitoare vila. Incalzitoare cabana. Incalzitoare foisor. Incalzitoare pensiune. Incalzitoare Hotel. Incalzitoare Pub. Incalzitoare cafenea. Incalzitoare bar. Incalzitoare gradina. Incalzitoare exterior. Incalzitoare cu infrarosii. Incalzitoare infrarosu. Panouri radiante. Convectoare electrice. Aparate de incalzit electric. Incalzire casa. Incalzire balcon. Incalzire apartament. Incalzire vila. Incalzire cabana. Incalzire foisor. Incalzire pensiune. Incalzire Hotel. Incalzire Pub. Incalzire cafenea. Incalzire bar. Incalzire gradina. Incalzire exterior.

Quicksmart srl , dealer Veito
RO42932786 , J33/1012/2020
Mihai Viteazu 408
727325 Ipoteşti (Suceava)

Suna-ne: 0763199799 / 0748579589

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Filtre active