Produse Smart cu Aplicatie iOS/ Android

Conectarea tehnologiei la domiciliu la rețeaua dvs. Wi-Fi (și una la alta) are câteva beneficii. Primul este controlul și comoditatea. Puteți controla totul în timp real, fie dintr-o aplicație de pe telefonul smartphone sau de pe tabletă, fie dintr-un difuzor inteligent controlat vocal.

În al doilea rând, există informații. Smart gadget-urile pentru domiciliu vă pot oferi date ușor accesibile cu privire la aspecte precum securitatea - să zicem, accesul la o istorie a fluxurilor inteligente de camere de securitate - la contoarele de energie inteligente și monitoarele de energie care vă spun (și furnizorul de utilități) treci prin asta.

Al treilea este automatizarea. Dacă nu doriți să controlați manual gadget-urile de acasă, puteți merge tot mai departe și puteți seta scene, rutine și reguli.

În funcție de lucruri cum ar fi intrarea în sau ieșirea din casă / apartament sau senzorii care sunt declanșați, puteți seta anumite acțiuni ca rezultat. Ideea este că casa ta te cunoaște pe tine și pe familia / prietenii tăi și funcționează automat pe baza a ceea ce se întâmplă, fără a fi nevoie de contribuția ta.

Sunt 22 produse.

Se afiseaza 1-22 din 22 produs(e)

Filtre active